Premiere Pro CC 2015 toimii odottamattomalla tavalla, kun käyttöjärjestelmä päivitetään Mac OS X 10.11:een

Adobe Premiere Pro CC 2015:n (ja sitä aikaisempien versioiden) käyttäjät voivat huomata sovelluksen toimivan odottamattomalla tavalla, kun he päivittävät käyttöjärjestelmän Mac OS X 10.11:een (El Capitaniin). Nämä ongelmat korjataan tulevassa versiossa. Adobe kuitenkin suosittelee, että käyttäjät jatkavat Mac OS X 10.10.x:n käyttöä.

Virheen yksi yleinen ilmenemismuoto on se, että kuva muuttuu sävyltään keltavihreäksi ja siinä on punaisia viivoja (katso kuvaa). Ongelma voidaan tällä hetkellä kiertää niin, että Projektin asetukset -kohdassa hahmontimen asetukseksi muutetaan Vain Mercury Playback Engine -ohjelmisto.

Lisätietoja on tässä blogiviestissä.