Adobe Signin Allekirjoittamisen syy -toiminto on käytettävissä Enterprise-palvelutasolla.

Toiminnon kuvaus

Allekirjoittamisen syy -toiminnolla allekirjoittaja voi ilmoittaa sopimuksen allekirjoittamisen syyn. Tämän tyyppisiä tietoja tarvitaan joissakin työprosesseissa (esim. Title 21 CFR part 11), mutta se on käytettävissä kaikilla Enterprise-tileillä, jos se halutaan ottaa käyttöön.

Syiden antaminen voi olla pakollista tai vapaaehtoista.

Syy-kenttä voidaan lisätä sähköisiin tai digitaalisiin allekirjoituskenttiin. Alkuperäiset kentät eivät sisälly toimintoon.

Syyt voidaan valita Adobe Signin hallinnoijan ennakkoon määrittämästä luettelosta tai kirjoittaa vapaamuotoiseen tekstikenttään.

Huomautus:

Allekirjoittamisen syy -toiminto on käytettävissä vain Biofarmakologiset asetukset -sivulla, joka on otettava käyttöön tuen tai CSM:n toimesta.

Käyttötapa

Kun Allekirjoittamisen syy -toiminto on käytössä, allekirjoittajaa pyydetään antamaan allekirjoituksen lisäämisen syy heti allekirjoituskuvan kirjoittamisen, piirtämisen tai lähettämisen jälkeen. Allekirjoitus näytetään uudessa paneelissa

• avoimena tekstikenttänä, johon allekirjoittaja voi lisätä mukautetun syyn
custom_reason_capture
  • hyväksyttävien syiden avattavana luettelona (kuten Adobe Signissa on määritetty).
reason_pick-list

Huomautus:

Jos molemmat vaihtoehdot on otettu käyttöön, valintaluettelossa on rivikohde, joka mahdollistaa mukautetun syyn antamisen (kuten edellä on esitetty).

Syyn antamisen jälkeen allekirjoittaja napsauttaa OK-painiketta, ja lomakkeen täyttö- ja allekirjoitusprosessi jatkuu normaalisti.

Molempia vaihtoehtoja käytettäessä luodaan allekirjoituksen sisältävä allekirjoituslohko, jossa syy näkyy oikealla puolella:

custom_reason_signatureblock
signer_signatureblock

Molempien vaihtoehtojen tapauksessa syy on ilmoitettu sopimuksen CSV-raportissa:

custom_signatureexportdatalinkandcontent

Määritysasetukset

Allekirjoittamisen syyn kirjaamiselle on käytettävissä neljä valittavissa olevaa vaihtoehtoa.

Ensimmäiset kaksi määrittävät, sallitaanko syy allekirjoitusprosessissa. Sähköiset ja digitaaliset allekirjoitukset otetaan käyttöön erikseen:

• Anna allekirjoittajien antaa allekirjoittamisen syy sähköisen allekirjoittamisen työnkulkuja varten – Lisää syykentän sähköisiin allekirjoituskenttiin.
  • Anna allekirjoittajien antaa allekirjoittamisen syy pilvipohjaisia digitaalisia allekirjoitustyönkulkuja varten – Lisää syykentän digitaalisiin allekirjoituskenttiin.

Allekirjoituksen salliminen ei vaadi allekirjoittajalta syytä.

Jos kuitenkin sallit allekirjoittamisen syyn, sinun on määritettävä syiden luettelo tai annettava mahdollisuus mukautetun syyn antamiseen.

Toiset kaksi asetusta mahdollistavat annettujen syiden hallinnan:

• Vaadi, että allekirjoittajat antavat allekirjoittamisen syyn – Kun asetus on käytössä, kaikkien allekirjoittajien (sisäisten ja ulkoisten allekirjoittajien) on annettava syy.
  • Anna allekirjoittajien antaa mukautettu allekirjoittamisen syy – Antaa allekirjoittajalle mahdollisuuden kirjoittaa oma syynsä tekstikenttään.
    • Jos syiden luetteloa ei ole määritetty ennakkoon, tämä asetus on otettava käyttöön, kun allekirjoittamisen syyt sallitaan.
feature_options

Valittavissa olevien vaihtoehtojen alla on määritettyjen syiden luettelo.

Jos mukautettuja syitä ei sallita, tässä luettelossa on oltava vähintään yksi merkintä.

Voit lisätä uuden syyn napsauttamalla pluskuvaketta.

create_new_reason

Peittokuvassa näkyy Luo-valintaikkuna, jossa voit määrittää syyn.  Syyllä on kolme elementtiä:

• Allekirjoittamisen syyn nimi – Syytietueen nimellinen nimi.
    • Helpottaa mahdollisesti eri kielillä annettujen syiden lajittelua.
  • Allekirjoittamisen syyn teksti – Tämä on allekirjoitus- ja valvontaraporttiin lisättävä teksti.
    • Syyn teksti on rajoitettu enintään 128 merkkiin.
    • Allekirjoittaja näkee koko tekstin valintaikkunassa.
  • Kieli – Vaihtoehtoina näytetään vain sellaiset syyt, joilla on vastaava kieliarvo.  Jos lähetät sopimuksia käyttämällä ranskan alueasetuksia, valittavissa ovat vain ranskankieliset syyt.
    • Jos allekirjoittaja käyttää alueasetuksia, joilla ei ole valmiiksi määritettyä Syy-vastaavuutta, myös mukautettu syy hyväksytään.

Kun syy on asianmukaisesti määritetty, valitse Tallenna.

Syy on välittömästi kaikkien allekirjoittajien käytettävissä.

configure_reason

Jos haluat muokata luettelossa olevaa syytä tai poistaa sen, valitse syy napsauttamalla sitä kerran.

Muokkaa- tai Poista-vaihtoehto ilmestyy osan vasempaan yläkulmaan:

edit_or_delete_areason

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Adobe Sign -tilin järjestelmänvalvoja voi ottaa Adobe Signin TOIMINTO-toiminnon käyttöön tilitasolla.

Ryhmätason asetukset ovat sallittuja, ja ne korvaavat tilitason arvot.

Pääset asetuksiin valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Biofarmakologiset asetukset.

navigate_to_reasonsforsigningsettings

Muista seuraavat...

• Allekirjoituksen syyt ovat käytettävissä digitaalisissa ja sähköisissä allekirjoituskentissä.
    • Jokaisella allekirjoittajalla voi olla vain yksi digitaalinen allekirjoituskenttä, mutta useita sähköisiä allekirjoituskenttiä.
  • Allekirjoittamisen syitä ei voi käyttää, kun allekirjoituksena käytetään leimaa.