Toimialueiden nimien suojaus Adobe Signissa

Tilin hallinnoija voi oletusarvoisesti lisätä ketkä tahansa uudet käyttäjät Adobe Sign -tiliin.

Jos kyseisen käyttäjän sähköpostiosoite on jo ennestään Adobe Sign -järjestelmässä, hallinnoija ei kuitenkaan voi lisätä kyseistä käyttäjää, ennen kuin käyttäjän sähköpostitoimialue on lisätty tilin turvallisten osoitteiden luetteloon.

Käyttäjät voidaan lisätä tileille sähköpostitoimialueen perusteella kahdella tavalla:

• Manuaalinen lisäys – Tilin hallinnoija voi siirtää kyseiselle tilille kaikki nykyiset MAKSUTTOMAT käyttäjät, joiden sähköpostiosoite on toimialueella XXX.
  • Automaattinen lisäys – Kaikki myöhemmin luodut uudet käyttäjät, joiden sähköpostiosoite on toimialueella XXX, määrätään automaattisesti kyseiselle tilille.

Toimialueen varausprosessi

Jos haluat muuttaa näitä asetuksia, lähetä tukipyyntö ja lisää siihen seuraavat tiedot:

1. Adobe Sign -tilisi hallinnoijan sähköpostiosoite

2. lisättävät sähköpostitoimialueet.

► Huomaa, että jokainen alitoimialue katsotaan yksilölliseksi toimialueeksi, joten jokainen toimialue vaatii erilliset tunnukset ja vahvistuksen.)

Kun olemme saaneet tukipyyntösi, suoritamme turvallisen prosessin, jolla julkaistu tunnus tarkistetaan kyseisen toimialueen DNS-tekstitietueessa (paikallinen IT-ryhmäsi tai järjestelmänvalvojasi pystyy auttamaan tässä).

1. Adobe Sign -tukihenkilö vastaa tukipyyntöösi satunnaisesti luodulla tunnuksella, joka on muodossa adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832.

2. Sinun on julkaistava vahvistustunnus DNS-tekstitietueessa ja sitten vastattava tukipyyntöön ja ilmoitettava meille, että olet suorittanut tämän vaiheen.

a. Tämä voi kestää muutaman päivän tai ehkä pidempään. Huomaa, että DNS-täyttöviiveiden johdosta DNS-tietueessa julkaistu arvo ei ehkä näy tuntiin tai pidempään.

Huomautus: oletamme, että järjestelmänvalvojasi tietää, miten tämä tunnus julkaistaan DNS-tekstitietueessa. **

3. Kun saamme vastauksesi tukipyyntöön, jossa ilmoitat meille, että tunnus on julkaistu, tarkistamme sen ja lisäämme toimialueen tiliisi.

** Yleisohjeet tunnuksen julkaisemiseksi DNS-tietueessa

1.Kirjaudu toimialuetiliisi.

2. Etsi DNS-tietueen päivityssivu. Tämän sivun nimenä voi olla DNS-hallinta, Nimipalvelimen hallinta tai Lisäasetukset.

3. Etsi toimialueesi TXT-tietueet.

4. Lisää TXT-tietue, joka sisältää Adoben toimittaman tunnuksen arvon kokonaisuudessaan.

Esimerkki: adobe-sign-verification=f9ccbThisIsNotARealNumber832

5. Tallenna muutokset.