Adobe Enterprise ‑tuotteiden ja ‑palveluiden käyttäjänä voit varata toimialueen yrityskäyttäjätilien määrittämistä varten. Voit todistaa omistavasi varattavan toimialueen lisäämällä Adoben luoman tunnuksen sisältävän TXT-tietueen. TXT-tietueen lisäystapa voi vaihdella toimialueisännän mukaan, mutta jotkin ohjeet ovat yleispäteviä.

1. Kirjaudu toimialueisännällä olevalle toimialueen tilille.

2. Etsi toimialueen DNS-tietueen päivityssivu. Sivun nimenä voi olla DNS-hallinta, Nimipalvelimen hallinta tai Lisäasetukset.

3. Etsi toimialueen TXT-tietueet.

4. Lisää TXT-tietue, jonka arvo on adobe-idp-site-verification=<token>. Tässä tunnus on Admin Consolessa annettu numero.

Jos tunnuksesi on esimerkiksi asdfadgalfjsadr3232324sdfesf, TXT-tietue olisi seuraava:

@ 3600 IN TXT "adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf"

Huomautus:

TXT-tietueen selitteen on vastattava varattavaa toimialuetta.

5. Tallenna muutokset.

Huomautus:

Voi kestää jopa 72 tuntia, ennen kuin DNS-asetusten muutokset astuvat voimaan. Kun toimialue on tarkistettu, TXT-tietueen voi poistaa.

Lisätietoja on artikkelissa Tunnistetietojen määritys.