Dokumenttien allekirjoitus

Allekirjoitus on yksi Adobe Signin päätoiminnoista. Seuraavassa on kuvattu erilaiset allekirjoitusmenetelmät.

Allekirjoittaminen sähköpostilinkin avulla tai kirjautuneena

Tämä on tavallinen sinulle Adobe Signin kautta lähetettyjen dokumenttien allekirjoitusprosessi.

Sähköpostilinkin kautta

1. Napsauta Allekirjoita [dokumentin nimi] -sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.
  2. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.
  3. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.
  4. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.
  5. Valitse Käytä.
  6. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Kun olet kirjautunut Adobe Signiin

1. Siirry Hallinta-sivulle.
  2. Kaksoisnapsauta sopimusta kohdassa Allekirjoitustani odottavat.
  3. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.
  4. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.
  5. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.
  6. Valitse Käytä.
  7. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Vain minä allekirjoitan

Käytä tätä prosessia, kun sinun on allekirjoitettava dokumentti ja lähetettävä se jollekulle muulle. Tällä työnkululla et voi hankkia toisen henkilön allekirjoitusta.

1. Valitse Koontinäyttö-sivulta Vain minä allekirjoitan.
  2. Kirjoita sen henkilön sähköpostiosoite, jolle haluat lähettää dokumentin.
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä dokumentti.
  4. Valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät -vaihtoehto.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä ja pudota tarvittavat kentät dokumenttiin.
  7. Valitse Allekirjoita ja sitten lähetä.
  8. Täytä kentät ja lisää allekirjoituksesi.
  9. Valitse Allekirjoita tästä.

Huomautus:

Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Allekirjoittaminen iOS- tai Android-sovelluksella

iOS:n ja Androidin Adobe Sign -sovelluksen avulla voit allekirjoittaa sopimukset aivan kuin verkkosovelluksessa.

1. Kirjaudu sovellukseen Adobe Signin tunnistetiedoilla.
  2. Kosketa näytön vasemmassa reunassa olevaa Allekirjoitustani odottavat -asetusta.
  3. Kosketa sopimusta, jonka haluat allekirjoittaa.
  4. Kosketa oikeassa yläkulmassa Avaa ja allekirjoita.
  5. Anna pyydetyt tiedot koskettamalla kenttiä.
  6. Allekirjoita koskettamalla allekirjoituskenttiä ja piirrä allekirjoituksesi sormella tai kynällä.
  7. Kosketa Käytä-painiketta.
  8. Kosketa oikeassa yläkulmassa Viimeistele sähköinen allekirjoittaminen.