Adobe Sign for Salesforce 20.9 -korjaustiedosto

Tietoturvailmoitus: Toimia vaaditaan Adobe Sign -palvelua käyttävillä Salesforce-sivustoilla

Adobe Sign for Salesforce -asiakkaiden, jotka käyttävät Salesforce-sivustoa, on päivitettävä uusimpaan versioon mahdollisimman pian. Adobe Sign for Salesforce -versio 20.9 korjaa haavoittuvuuden, josta Salesforcen tietoturvatiimi ilmoitti 1.10.2018. Haavoittuvuuden vaikutuksista Adobe Sign -asiakkaille ei ole ilmoitettu, mutta toimia vaaditaan siitä huolimatta.

Miten saan selville, käytänkö Salesforce-sivustoa?

Organisaatiosi voi käyttää Salesforce-sivustoa, jolla on käytössä Adobe Sign for Salesforce -palvelu, jos se on määritetty käyttämään ”Large Files for Signature” (Suuret allekirjoitustiedostot)- tai ”Push Agreements” (Sopimusten push-siirto Adobe Sign -palvelusta Salesforceen) -ominaisuutta. Jos et ole varma, käytätkö Salesforce-sivustoa, selvitä asia seuraavien ohjeiden avulla.

Mihin toimiin minun on ryhdyttävä?

Jos käytät Salesforce-sivustoa ja Adobe Sign -palvelua, toimi seuraavasti:

Jos käytät ”Push Agreements” (Sopimusten push-siirto)- tai ”Large Files for Signature” (Suuret allekirjoitustiedostot) -ominaisuutta, sinun on päivitettävä määritykset suorittamalla nämä vaiheet ennen kummankaan ominaisuuden käyttämistä.

Onko minun ryhdyttävä toimiin, jos en käytä Salesforce-sivustoa?

Vaikka et käyttäisi tällä hetkellä Salesforce-sivustoa, Adobe suosittelee, että kaikki Adobe Sign for Salesforce -asiakkaat päivittävät uusimpaan Adobe Sign for Salesforce -versioon. Näin saat uusimmat korjaustiedostot ja tärkeät päivitykset sekä varmistat, että Adobe tukee käyttämääsi versiota. Tulevat tuen päättymispäivät:

• Adobe Sign for Salesforce -integraatio, versiot 16 ja 17 – tuki päättyy 15.11.2018
  • Adobe Sign for Salesforce -integraatio, versio 18 ja sitä aikaisemmat – tuki päättyy 1.3.2019

Salesforce-sivuston käytön selvittäminen

1. Siirry Salesforce-tilissäsi kohtaan Setup > Sites (Asetukset > Sivustot).
  2. Jos YKSIKIN seuraavista ehdoista täyttyy, sinun on ryhdyttävä toimiin:
    1. Sivusto on aktiivinen
    2. Sivuston nimi ja/tai otsikko sisältää nimen AdobeSign tai EchoSign
    3. EchoSignCallback-sivusto on Active Site Home Page (Aktiivisen sivuston kotisivu)
    4. Sivuston Site Visualforce Pages -osioon on lisätty echosign_dev1.EchoSignAgreementPushCallback -sivu
    5. Public Access Settings (Julkisen käytön asetukset) (sivuston profiili) sisältää määritettyjä Adobe Sign -objekteja tai -sivuja tai Apex-luokkia

Mistä löytyy lisätietoa?

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tukeen Adobe Sign -palvelun kautta. Tukivaihtoehdot esitellään, kun kirjaudut Adobe Sign -palveluun (https://secure.echosign.com/public/login) ja valitset ”?” oikeasta yläkulmasta. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakkuuspäällikköön.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa