Määritä Adobe Sign for Salesforce lähettämään suuria tiedostoja (yli 4 Mt sopimusten lähetyssivulta ja yli 9 Mt erälähetyksenä) tai push-sopimuksia, jos sopimukset on luotu Salesforce-ympäristön ulkopuolella.

Edellytykset

Callback-käyttäjä (joka on edellytys sekä suurten tiedostojen palvelun että push-sopimusten määrittämiselle) edellyttää kahta asiaa:

Huomautus:

Salesforce Professional Edition ei tue suurten tiedostojen palvelua tai push-sopimuksia.

Palveluiden sivuston määrittäminen

Suurten tiedostojen ja push-sopimusten palveluiden määrittäminen edellyttää callback-ympäristön määrittämistä.

Molemmille palveluille voidaan käyttää samaa sivustoa ja käyttäjää.

Alla olevissa ohjeissa suositellaan, että tätä tarkoitusta varten luodaan oma käyttäjä ja profiili. Tämä varmistaa, että tunnettu, mahdollisimman pieni käyttöoikeusjoukko on voimassa ja ettei käyttäjää todennäköisesti poisteta käytöstä, mikä estäisi ominaisuuden toiminnan.

Yleiskuvaus vaiheista:

Määritä Callback-käyttäjä.

Määritä Callback-sivusto.

Määritä yksittäinen palvelu.

Määritä Adobe Signin Callback-käyttäjä

Suositus on käyttää erillistä käyttäjää Callback-prosessin käyttöoikeuksien myöntämiseen.

1. Luo uusi Callback-käyttäjäprofiili.

• Kloonaa Normaali käyttäjä -profiili.
    • Anna uudelle profiilille helposti muistettava nimi (esim. Adobe Sign Callback-käyttäjä).
  • Muokkaa profiilia
    • Varmista kohdassa Mukautetut välilehden asetukset, että molemmissa Adobe Sign -järjestelmänvalvoja -välilehdissä on määritys Oletus: käytössä.
    • Varmista, että nämä Visualforce-sivut ovat käytössä.
      • echosign_dev1.EchosignAdmin
      • echosign_dev1.SalesforceOAuthPage
  • Tallenna profiili
1_clone_standarduserprofile
2_name_the_profile

2. Luo uusi käyttäjä Salesforcen vakiokäyttöoikeuden avulla.

• Anna käyttäjälle intuitiivinen nimi (esim. Adobe Sign Callback).
  • Määritä Salesforce-käyttöoikeus.
  • Määritä yllä luotu profiili.
4_create_a_new_user
  • Tallenna uusi käyttäjä.
  • Vahvista käyttäjä määrittääksesi tiedetyn salasanan.

3. Linkitä Callback-käyttäjä Adobe Signiin.

• Kirjaudu Salesforceen Callback-käyttäjänä.
  • Siirry Adobe Signin järjestelmänvalvojasivulle (Sovellusten käynnistys > Adobe Sign for Salesforce > Adobe Sign -järjestelmänvalvoja).
  • Valitse Linkitä tili otsikossa Callback-käyttäjä.
5_1_link_the_callbackuser

Näet Sallitaanko käyttö? -sivun.

• Valitse Salli.
5_4_allow_access-accept

• Varmista Adobe Signin järjestelmänvalvojasivulta, että Callback-käyttäjä on oikein linkitetty.
5_5_authenticatedcallbackuser
  • Kirjaudu ulos Salesforcesta.
  • Kirjaudu takaisin sisään Salesforce-järjestelmänvalvojana.

Määritä Callback-sivusto.

Sinun on määritettävä sivusto Adobe Signin takaisinsoitolle, jotta sopimuspäivitykset voidaan lähettää Salesforceen ajoissa.

Huomautus:

Jos et ole käyttänyt Salesforce-sivustoja Salesforce-organisaatiossasi, sinun on ensin rekisteröitävä Force.com-toimialueen nimi, jota käytetään tilin kaikille Salesforce-sivustoille. (Lue lisää Mukautetun Force.com-toimialueen rekisteröinnistä Salesforce.comin ohjeesta). Jos rekisteröit uutta toimialueen nimeä, suosittelemme, että toimialueen nimi ei ole kovin pitkä. Muussa tapauksessa suojatun verkko-URL-osoitteen nimi voi ylittää 255 merkin rajan, joka Adobe Signilla on takaisinsoiton URL-osoitteille.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Sivuston toimialueen nimen rekisteröinti
    1. Kirjoita haluamasi toimialueen nimi http://-kohdan jälkeiseen tekstikenttään
    2. Tarkista toimialueen saatavuus napsauttamalla Tarkista saatavuus -painiketta.
      1. Kun olet löytänyt saatavilla olevan toimialueen, Onnistui-viesti aukeaa.
    3. Hyväksy Käyttöehdot ja napsauta Rekisteröi Force.com-toimialueeni -painiketta.
Sivustojen määrityspaneeli

Sivustot-sivu päivittyy ja näyttää uuden sivustosi

3. Napsauta Uusi -painiketta.

• Sivuston muokkaus -sivu latautuu
Adobe Signin takaisinsoittoparametrit

4. Toimi seuraavasti Sivuston muokkaus -sivulla:

• Valitse Sivuston otsikko -kohdan arvoksi: Adobe Signin takaisinsoitto
  • Valitse Sivuston nimi -kohdan arvoksi: Adobe_Sign_Callback.
  • Valitse Sivuston yhteyshenkilö -kohdan arvoksi Salesforce-käyttäjä, joka vastaanottaa sivustoja koskevat ilmoitukset. Useimmissa tapauksissa tämä on tilin järjestelmänvalvoja.
  • Valitse Oletusverkko-osoite-kohdan arvoksi: AdobeSignCallback.
  • Ota käyttöön Aktiivinen ohjaus.
  • Valitse Aktiivisen sivuston kotisivu -kohdan arvoksi: EchoSignCallback.
    • EchoSign on Adobe Sign -tuotteen aiempi nimi.

Kenttien pitäisi näyttää tältä:

Adobe Signin takaisinsoitto

5. Valitse Tallenna

Lisää sivuston IP-arvoalueet.

6. Lisää sivuston julkisen käyttöoikeuden IP-alueet, jotta käyttöoikeus on rajoitettu oikein Adobe Signin IP-osoitteisiin

a. Valitse Callback-sivuston Sivuston tiedot -sivulta Julkisen käytön asetukset -painike.

b. Napsauta Kirjautumisen IP-alueet -linkkiä, jolloin pääset oikeaan osioon.

c. Napsauta Uusi-painiketta

d. Syötä ensimmäinen IP-osoitealue Kirjautumiseen sallitut IP-alueet -osioon:

○ Alkava IP-osoite: 52.71.63.224

○ Päättyvä IP-osoite: 52.71.63.255

○ Kuvaus: Adobe Sign

e. Napsauta Tallenna

enter_the_ip_addressrange

Huomautus:

Jos näkyviin tulee virhe ”IP-alueiden luettelo ei kata nykyistä IP-osoitettasi…”, ota käyttöön Tallenna tämä IP-alue, vaikka se ei kata nykyistä IP-osoitettani -asetus ja napsauta uudelleen Tallenna.

f. Toista vaiheet b–e seuraaville IP-osoiteväleille:

Alku-IP

Loppu-IP

Kuvaus

40.67.154.249 40.67.154.249 Adobe Sign
40.67.155.112 40.67.155.112 Adobe Sign
40.67.155.147 40.67.155.147 Adobe Sign
40.67.155.185 40.67.155.185 Adobe Sign

52.35.253.64

52.35.253.95

Adobe Sign

52.48.127.160

52.48.127.191

Adobe Sign

52.58.63.192

52.58.63.223

Adobe Sign

52.196.191.224

52.196.191.255

Adobe Sign

52.65.255.192

52.65.255.223

Adobe Sign

13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Sign

Adobe Signin takaisinsoittosivuston lopullisten kirjautumisen IP-alueiden pitäisi näkyä seuraavasti:

ip_ranges

Määritä yksittäiset palvelut

Määritä suurten tiedostojen palvelu

Lähetystapahtumat ja taustatoiminnot tukevat suuria dokumentteja automaattisesti tiettyihin rajoihin saakka:

• Lähetystapahtumat: Kun napsautat Lähetä allekirjoitettavaksi -painiketta Sopimukset-sivulla, voit lähettää yksittäisen dokumentin, jonka koko on enintään 4,0 Mt, tai useita dokumentteja, joiden yhteenlaskettu koko on enintään 4,0 Mt.
  • Taustatoiminnot: Kun lähetät asiakirjoja taustatoimintojen avulla, voit lähettää yksittäisen asiakirjan, jonka koko on enintään 9,0 Mt, tai useita asiakirjoja, joiden yhteenlaskettu koko on enintään 9,0 Mt. (Lue lisää taustatoiminnoista Lisämuokkausoppaasta.)

Voit ottaa suuret tiedostot käyttöön seuraavasti:

• Anna Callback-käyttäjäprofiilille lisäkäyttöoikeudet.
  • Ota käyttöön Liitepalvelun käyttömäärä Callback-käyttäjäprofiilille.
  • Ota sivustossa käyttöön Apex-luokka LargeFileDownloadService.
  • Päivitä mukautetut asetukset käyttämään Callback URL -osoitetta.

Muokkaa Callback-käyttäjäprofiilia.

Ota käyttöön kohdetason käyttöoikeudet Adobe Sign -takaisinkutsusivuston käyttäjälle seuraavasti.

• Napsauta Muokkaa -painiketta Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulla ja selaa alas Mukautetut kohteen käyttöoikeudet -kohtaan
  • Ota käyttöön kaikki Sopimus-objektin käyttöoikeudet (Lue, Luo, Muokkaa, Poista, Näytä kaikki, Muokkaa kaikkia)
  • Ota käyttöön echosign_dev1. AgreementAttachmentDownloadService Apex-luokka
  • Valitse Tallenna.
Mukautetut kohteen käyttöoikeudet

Ota käyttöön Liitepalvelun käyttömäärä Callback-käyttäjäprofiilille.

• Siirry kohtaan Objektien hallinta > Sopimus > Kentät ja suhteet.
  • Napsauta kentän otsikkoa Liitepalvelun käyttömäärä.
  • Napsauta Määritä kenttätason suojaus -painiketta.
  • Ota käyttöön sekä Näkyvä että Vain luku Callback-käyttäjäprofiilille.
  • Valitse Tallenna.
invocation_countsettings

Ota sivustossa käyttöön Apex-luokka LargeFileDownloadService.

Myös Adobe Signin Callback-sivuston profiiliin on lisättävä Apex-luokka LargeFileDownloadService, jotta se olisi näkyvä.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Valitse sivuston otsikko Adobe Sign Callback.
  3. Napsauta Julkiset käyttöoikeusasetukset -painiketta
Julkinen käyttöoikeus

4. Napsauta Apex-luokan käyttöoikeus otettu käyttöön -linkkiä, jolloin pääset suoraan kyseiseen osioon. Napsauta sitten Muokkaa

Ota käyttöön Apex-luokka

• Valitse vasemmalla olevasta Käytettävissä olevat Apex-luokat -luettelosta echosign_dev1.LargeFileDownloadService ja napsauta Lisää, jolloin se siirtyy oikealla olevaan Käytössä olevat Apex-luokat -luetteloon kuvassa näkyvällä tavalla.
  • Valitse Tallenna.
Ota käyttöön Apex-luokka

Päivitä mukautetut asetukset käyttämään Callback URL -osoitetta.

1. Valitse Määritys > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot.

2. Valitse Callback-sivuston Sivuston otsikko.

3. Napsauta Mukautetut URL-osoitteet -osiossa Näkymä-linkkiä.

• Uusi välilehti avautuu
2b_sites_configdsaved

4. Kopioi uudelta välilehdeltä URL-osoitteen arvo selaimeen ja liitä se tekstitiedostoon.

• Jos testaat Sandboxeja, kopioi http-osoite äläkä https-osoitetta.

URL-osoitteen tulee näyttää samalta kuin alla olevassa kuvassa näkyvä URL-osoite:

Sivuston URL-osoite

5. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset

• Tällöin Mukautetut asetukset -sivu latautuu

6. Napsauta selitettä Adobe Sign -asetukset.

• Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset

7.  Valitse Manage-painike

Adobe Sign -asetukset: Manage

8. Valitse Uusi tai Muokkaa

• Adobe Sign -asetuksien muokkaaminen -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset: uusi

9.  Valitse Callback URL Adobe to Salesforce Site -kohdan arvoksi suojatun verkko-osoitteen arvo, jonka kopioit määritettyäsi Adobe Signin takaisinsoittosivuston (katso vaihe 7 yllä).

• Varmista, että osoitteen etuliite on https eikä http.
Callback-URL-osoitteen asetus

10. Tallenna asetukset valitsemalla Tallenna.

Suurten tiedostojen palvelu on nyt käytössä.

Push-sopimusten määritys

Voit käyttää Adobe Sign -sovellusliittymää lähettäessäsi sopimuksia allekirjoitettavaksi tai kun luot widgetejä ja upotat niitä verkkosivullesi. Lisäksi se mahdollistaa Salesforcen ulkopuolelta lähetettyjen ja Salesforceen luotujen sopimusten käytön aivan kuin ne olisi lähetetty Salesforcesta. Voit lähettää sopimuksia myös echosign.adobe.com-verkkosovelluksen kautta ja lähettää ne sitten takaisin Salesforceen.

Ota push-sopimukset käyttöön seuraavasti:

• Anna Callback-käyttäjälle Adobe Signin integraatiokäyttäjä -käyttöoikeusjoukko.
  • Lisää Callback-sivustoon Visualforce-sivu EchoSignAgreementPushCallback.
  • Muokkaa sivusto-objektia ja kenttätason käyttöoikeuksia.
  • Mahdolliset käyttäjäkohtaiset määritykset riippuen Adobe Signin käyttötavasta.

Anna Callback-käyttäjälle Adobe Signin integraatiokäyttäjä -käyttöoikeusjoukko.

1. Valitse Määritys > Hallinnointi > Käyttäjät > Käyttäjät.
  2. Etsi Callback-käyttäjä ja napsauta Koko nimi -linkkiä avataksesi käyttäjän tietojen sivun.
click_the_full_namelinkofthecallbackuser

3. Vie hiiren osoitin Käyttöoikeusasetusten tehtävät -linkin päälle ja napsauta Muokkaa tehtäviä -painiketta.

edit_assigned_permissionsets

4. Valitse Käytettävissä olevat käyttöoikeusasetukset -osasta Adobe Sign -integroinnin käyttäjä.

• Napsauta Lisää-painiketta.
  • Valitse Tallenna
5_assign_the_integrationuserpermissionsettothecallbackuser

Lisää Callback-sivustoon Visualforce-sivu EchoSignAgreementPushCallback.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Valitse sivuston otsikko Adobe Sign Callback.
6_click_the_sitelabel

3. Vieritä Sivuston Visualforce-sivut -osioon ja napsauta Muokkaa.

callback_vf_page

4. Etsi echosign_dev1.EchoSignAgreementPushCallback ja valitse se napsauttamalla kerran.

5. Valitse Lisää siirtääksesi sivun Käyttöönotetut Visualforce-sivut-osioon.

6. Valitse Tallenna.

callback_add_vf

Muokkaa sivusto-objektia ja kenttätason käyttöoikeuksia

Visualforce-sivun lisäämisen jälkeen palaat takaisinsoittosivuston Sivuston tiedot -sivulle.

• Avaa Profiilit-sivu valitsemalla Julkisen käytön asetukset.
  • Valitse Profiilit-sivulla Muokkaa.
  • Vieritä alas Normaalit objektien käyttöoikeudet -osaan.
  • Ota Luku ja Luonti seuraavilla objekteilla käyttöön:
Yhteyshenkilö Tili Mahdollisuus
Liidi Sopimus
  • Valitse Tallenna, jolloin palaat takaisinsoittoprofiiliin.

Jotkin objektit vaativat myös kenttätason säätöjä:

• Vieritä alas Kenttätason suojaus -osaan ja muokkaa seuraavia:
    • Normaali kenttätason suojaus
      • Yhteyshenkilö
        • Tili > varmista, että luku- ja muokkaus-oikeudet on otettu käyttöön
        • Sähköposti > varmista, että luku- ja muokkaus-oikeudet on otettu käyttöön
        • Nimi > varmista, että luku- ja muokkaus-oikeudet on otettu käyttöön
      • Liidi
        • Yritys > varmista, että luku- ja muokkaus-oikeudet on otettu käyttöön
        • Sähköposti > varmista, että luku- ja muokkaus-oikeudet on otettu käyttöön
        • Nimi > varmista, että luku- ja muokkaus-oikeudet on otettu käyttöön

Käyttäjäkohtaiset määritykset

Jos haluat, että kaikki Adobe Signin ulkopuolelle lähetetyt tilisi sopimukset luodaan ja lähetetään Salesforceen, noudata seuraavia ohjeita:

• Kopioi turvallinen URL-osoite luomaltasi Adobe Sign Callback -sivustolta ja luo callback-osoite lisäämällä sen loppuun /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback. Ota yhteyttä Adobe-tukeen ja anna callback-URL-osoitteesi, jotta voit asettaa sen Adobe Sign -tilisi callback-oletusosoitteeksi. Esimerkki: Jos sivustosi osoite on https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback, callback-URL-osoite on: https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  • Adoben tuki syöttää myös Adobe Sign -käyttäjätunnuksesi callback-oletusosoitteen sovellusliittymän käyttäjäasetuksiin. Kaikkien Salesforcea käyttävien tilien asetukset määritetään niin, että asiakirjan avain liitetään callback-URL-osoitteen loppuun.

Jos lähetät sopimuksia sovellusliittymän kautta, noudata seuraavia ohjeita:

• Kopioi turvallinen URL-osoite luomaltasi Adobe Sign Callback -sivustolta ja luo Adobe Sign -sovellusliittymässä käytettävä callback-URL-osoite lisäämällä sen loppuun /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback.
    • Esimerkki: Jos sivustosi osoite on https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback
      , käytä Adobe Sign -sovellusliittymässä seuraavaa osoitetta: https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  • Kun lähetät sopimuksen tai luot widgetin sovellusliittymän kautta, sinun on annettava callback-URL-osoite (ks. https://secure.echosign.com/redirect/latestApiMethods ja mainita sovellusliittymän CallbackInfo-parametri.)
  • Varmista, että tilisi asetuksissa ei ole määritetty asiakirjan avaimen liittämistä callback-URL-osoitteen loppuun (Adobe Signia käyttäjien Salesforce-asiakkaiden oletusasetus). Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, ota yhteyttä Adobe Signin tukeen.
  • Määritä lisäksi Lähettämisen määritysasetuksista, miten tietueita luodaan lähetettäessä sopimuksia Salesforceen.