Määritä Adobe Sign for Salesforce lähettämään suuria dokumentteja (yli 2.0 Mt:n kokoisia sopimuksen lähetyssivulta ja 9,0 Mt:n kokoisia lähetettäessä erässä)

Määritä Salesforce lähettämään suuria dokumentteja

Lähetystapahtumat ja taustatoiminnot tukevat suuria dokumentteja automaattisesti tiettyihin rajoihin saakka:

• Lähetystapahtumat: Kun napsautat Lähetä allekirjoitettavaksi -painiketta Sopimukset-sivulla, voit lähettää yksittäisen dokumentin, jonka koko on enintään 2.0 Mt, tai useita dokumentteja, joiden yhteenlaskettu koko on enintään 2.0 Mt.
  • Taustatoiminnot: Kun lähetät asiakirjoja taustatoimintojen avulla, voit lähettää yksittäisen asiakirjan, jonka koko on enintään 9,0 Mt, tai useita asiakirjoja, joiden yhteenlaskettu koko on enintään 9,0 Mt. (Lue lisää taustatoiminnoista Lisämuokkausoppaasta.)

Jos sinun täytyy lähettää suurempia dokumentteja, toimi seuraavasti:

Huomautus:

Suurten tiedostojen lähettämistä (yllä mainitulla tavalla) allekirjoitettaviksi ei tueta Salesforce Professional Edition -versiossa.

Adobe Signin takaisinsoittosivuston määrittäminen

Sinun on määritettävä sivusto Adobe Signin takaisinsoitolle, jotta sopimuspäivitykset voidaan lähettää Salesforceen ajoissa.

Huomautus:

Jos et ole käyttänyt Salesforce-sivustoja Salesforce-organisaatiossasi, sinun on ensin rekisteröitävä Force.com-toimialueen nimi, jota käytetään tilin kaikille Salesforce-sivustoille. (Lue lisää Mukautetun Force.com-toimialueen rekisteröinnistä Salesforce.comin ohjeesta). Jos rekisteröit uutta toimialueen nimeä, suosittelemme, että toimialueen nimi ei ole kovin pitkä. Muussa tapauksessa suojatun verkko-URL-osoitteen nimi voi ylittää 255 merkin rajan, joka Adobe Signilla on takaisinsoiton URL-osoitteille.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Sivuston toimialueen nimen rekisteröinti
    1. Kirjoita haluamasi toimialueen nimi http://-kohdan jälkeiseen tekstikenttään
    2. Tarkista toimialueen saatavuus napsauttamalla Tarkista saatavuus -painiketta.
      1. Kun olet löytänyt saatavilla olevan toimialueen, Onnistui-viesti aukeaa.
    3. Hyväksy Käyttöehdot ja napsauta Rekisteröi Force.com-toimialueeni -painiketta.
Sivustojen määrityspaneeli

Sivustot-sivu päivittyy ja näyttää uuden sivustosi

3. Napsauta Uusi -painiketta.

• Sivuston muokkaus -sivu latautuu
Adobe Signin takaisinsoittoparametrit

4. Toimi seuraavasti Sivuston muokkaus -sivulla:

• Valitse Sivuston otsikko -kohdan arvoksi: Adobe Signin takaisinsoitto
  • Valitse Sivuston nimi -kohdan arvoksi: Adobe_Sign_Callback
  • Valitse Sivuston yhteyshenkilö -kohdan arvoksi Salesforce-käyttäjä, joka vastaanottaa sivustoja koskevat ilmoitukset. Useimmissa tapauksissa tämä on tilin järjestelmänvalvoja.
  • Valitse Oletusverkko-osoite-kohdan arvoksi: AdobeSignCallback
  • Ota käyttöön Aktiivinen ohjaus.
  • Valitse Aktiivisen sivuston kotisivu -kohdan arvoksi: EchoSignCallback
    • EchoSign on Adobe Sign -tuotteen aiempi nimi

Kenttien pitäisi näyttää tältä:

Adobe Signin takaisinsoitto

5. Jatka valitsemalla Tallenna.

6. Napsauta Mukautetut URL-osoitteet -osiossa Näkymä-linkkiä

Uusi välilehti avautuu

2b_sites_configdsaved

7. Kopioi uudelta välilehdeltä URL-osoitteen arvo selaimeen ja liitä se tekstitiedostoon.

• Jos testaat Sandboxeja, kopioi http-osoite äläkä https-osoitetta.

URL-osoitteen tulee näyttää samalta kuin alla olevassa kuvassa näkyvä URL-osoite:

Sivuston URL-osoite

Huomautus:

Tarvitset tämän URL-osoitteen, jotta voit määrittää mukautetut asetukset.

Lisää Adobe Signin takaisinsoiton URL-osoite mukautettuihin asetuksiin

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.
    • Tällöin Mukautetut asetukset -sivu latautuu
  2. Napsauta otsikkoa Adobe Sign -asetukset
    • Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset

3.  Valitse Manage-painike

Adobe Sign -asetukset: Manage

4.  Valitse Uusi tai Muokkaa

• Adobe Sign -asetuksien muokkaaminen -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset: uusi

5.  Valitse Callback URL Adobe to Salesforce Site -kohdan arvoksi suojatun verkko-osoitteen arvo, jonka kopioit määritettyäsi Adobe Signin takaisinsoittosivuston (katso vaihe 7 yllä).

• Varmista, että osoitteen etuliite on https eikä http.
Callback-URL-osoitteen asetus

6. Tallenna asetukset valitsemalla Tallenna.

Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilin mukauttaminen

Sinun on mukautettava myös Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilia seuraavasti:

• Lisää AgreementAttachmentService Apex -luokka niin, että se on näkyvissä
  • Ota tarvittaessa käyttöön sopimusobjekti ja kentän käyttöoikeudet
  • Lisää Adobe Signin takaisinsoittosivuston IP-osoitteet

Huomautus:

Seuraavat vaiheet kuvaavat parannettua profiililiittymää. (Lue lisää profiililiittymistä Salesforce.com-ohjeen Profiiliyleiskuva-kohdasta.)

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Napsauta sivuston otsikkoa Adobe Signin takaisinsoitto
  3. Napsauta Julkiset käyttöoikeusasetukset -painiketta
Julkinen käyttöoikeus

4. Lisää AgreementAttachmentService Apex -luokka seuraavasti:

a. Napsauta Apex-luokan käyttöoikeus otettu käyttöön -linkkiä, jolloin pääset suoraan kyseiseen osioon. Napsauta sitten Muokkaa

Ota käyttöön Apex-luokka

b. Valitse vasemmalla olevasta Käytettävissä olevat Apex-luokat -luettelosta echosign_dev1.AgreementAttachmentService ja napsauta Lisää, jolloin se siirtyy oikealla olevaan Käytössä olevat Apex-luokat -luetteloon kuvassa näkyvällä tavalla.

c. Napsauta Tallenna

Palaat takaisin Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulle

Ota käyttöön Apex-luokka

5. Ota käyttöön kohdetason käyttöoikeudet Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilille seuraavasti.

a. Napsauta Muokkaa -painiketta Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulla ja selaa alas Mukautetut kohteen käyttöoikeudet -kohtaan

b. Ota käyttöön kaikki Sopimus-kohteen käyttöoikeudet (Lue, Luo, Muokkaa, Poista, Näytä kaikki, Muokkaa kaikkia)

Mukautetut kohteen käyttöoikeudet

c. Napsauta Tallenna. Palaat takaisin Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulle

6. Lisää sivuston julkisen käyttöoikeuden IP-alueet, jotta käyttöoikeus on rajoitettu oikein Adobe Signin IP-osoitteisiin.

a. Napsauta Kirjautumisen IP-alueet -linkkiä, jolloin pääset oikeaan osioon

b. Napsauta Uusi -painiketta

c. Syötä ensimmäinen IP-osoitealue Kirjautumiseen sallitut IP-alueet -osioon:

○ Alkava IP-osoite: 52.71.63.224

○ Päättyvä IP-osoite: 52.71.63.255

○ Kuvaus: Adobe Sign

d. Napsauta Tallenna.

enter_the_ip_addressrange

Huomautus:

Jos näkyviin tulee virhe ”IP-alueiden luettelo ei kata nykyistä IP-osoitettasi…”, ota käyttöön Tallenna tämä IP-alue, vaikka se ei kata nykyistä IP-osoitettani -asetus ja napsauta uudelleen Tallenna.

e. Toista vaiheet a–d seuraaville IP-osoiteväleille:

Alku-IP

Loppu-IP

Kuvaus

52.35.253.64

52.35.253.95

Adobe Sign

52.48.127.160

52.48.127.191

Adobe Sign

52.58.63.192

52.58.63.223

Adobe Sign

52.196.191.224

52.196.191.255

Adobe Sign

52.65.255.192

52.65.255.223

Adobe Sign

13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Sign

Adobe Signin takaisinsoittosivuston lopullisten kirjautumisen IP-alueiden pitäisi näkyä seuraavasti:

list_of_ip_ranges

Määritä liitteiden hyödyntämisen määräkenttä näkyväksi kaikissa profiileissa

Sinun on varmistettava myös, että Liitteiden hyödyntämisen määrä -kenttä on muokattavissa kyseisessä profiilissa. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta.
  2. Valitse Sopimus-linkki vasemmasta reunasta.
  3. Napsauta vasemman reunan Kentät ja suhteet -vaihtoehtoa.
  4. Hae Liitteiden hyödyntämisen määrä -linkki ja napsauta sitä.
6_click_the_attachmentserviceinvocationcountlink

5. Napsauta Määritä kenttätason suojaus -painiketta.

6. Ota käyttöön Näkyvä ja Vain luku ylätasolla, jotta voit ottaa käyttöön kenttätason suojauksen kaikille luetelluille profiileille

Kenttätason suojaus

7. Valitse Tallenna.