Voit allekirjoittaa sinulle Adobe Signilla lähetetyt dokumentit nopeasti ja helposti.

Haluatko mieluummin katsoa opetusvideon?

Katso video

Allekirjoittaminen sähköpostilinkin kautta

1. Napsauta Tarkista ja allekirjoita -sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

Tarkista ja allekirjoita -painike
  2. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.

3. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.

4. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.

5. Valitse Käytä.

Allekirjoituslinkki
  6. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Allekirjoittaminen Hallinta-sivun kautta

1. Siirry Hallinta-sivulle.

2. Valitse Odottaa sinua -suodatin vasemmasta sivuvalikosta.

3. Napsauta allekirjoitettavaa sopimusta kerran ja napsauta sitten Katso ja allekirjoita -painiketta.

Valitse sopimus
  4. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.

5. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.

6. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.

7. Valitse Käytä.

Allekirjoita
  8. Napsauta sivun alaosassa olevaa Allekirjoita tästä -painiketta.