Adobe Acrobat Signilla lähetetyn dokumentin allekirjoittaminen

Voit allekirjoittaa sinulle Adobe Acrobat Signilla lähetetyt dokumentit nopeasti ja helposti.

Haluatko mieluummin katsoa opetusvideon?

Katso video

Allekirjoittaminen sähköpostilinkin kautta

1. Napsauta Tarkista ja allekirjoita -sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

Tarkista ja allekirjoita -painike

2. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.

3. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.

4. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.

5. Valitse Käytä.

Allekirjoituslinkki

6. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Allekirjoittaminen Hallinta-sivun kautta

1. Siirry Hallinta-sivulle.

2. Valitse Odottaa sinua -suodatin vasemmasta sivuvalikosta.

3. Napsauta allekirjoitettavaa sopimusta kerran ja napsauta sitten Katso ja allekirjoita -painiketta.

Valitse sopimus

4. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.

5. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.

6. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.

7. Valitse Käytä.

Allekirjoita

8. Napsauta sivun alaosassa olevaa Allekirjoita tästä -painiketta.