Adobe Acrobat Signilla lähetetyn dokumentin allekirjoittaminen

Voit allekirjoittaa vastaanottamasi asiakirjat nopeasti ja helposti Adobe Acrobat Signilla.

Haluatko mieluummin katsoa opetusvideon?

Katso video

Allekirjoittaminen sähköpostilinkin kautta

1. Napsauta Tarkista ja allekirjoita -sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

Tarkista ja allekirjoita -painike

2. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.

3. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.

4. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.

5. Valitse Käytä.

Allekirjoituslinkki

6. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Huomautus:

Jos näet Tee siitä omasi -pienoiskuvan, muista hyväksyä evästeasetukset ja viimeistele allekirjoituksesi valitsemalla Allekirjoita napsauttamalla -painiketta.

Tee siitä omasi -pienoiskuva ja Hyväksy evästeet -painike korostettuna

Allekirjoittaminen Hallinta-sivun kautta

1. Siirry Hallinta-sivulle.

2. Valitse Odottaa sinua -suodatin vasemmasta sivuvalikosta.

3. Napsauta allekirjoitettavaa sopimusta kerran ja napsauta sitten Katso ja allekirjoita -painiketta.

Valitse sopimus

4. Napsauta kenttiä ja anna pyydetyt tiedot.

5. Napsauta allekirjoituskenttää. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna.

6. Anna nimesi ponnahdusikkunan yläosan Nimi-osaan. Tarkista luotu allekirjoitus tai napsauta Piirrä-kuvaketta ja piirrä allekirjoituksesi hiirellä.

7. Valitse Käytä.

Allekirjoita

8. Napsauta sivun alaosassa olevaa Allekirjoita tästä -painiketta.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa