Adobe Sign for SharePoint Online – Työnkulkutoimintojen opas

Huomautus:

Hae sopimuksen tila- ja Peruuta sopimus -toiminnot toimivat vain NA1-esiintymän asiakkailla.

Esiintymän etsiminen

Toiminto: Parametreja sisältävän sopimuksen lähettäminen

Lause: Send Agreement with library id: %1 (lähetä asiakirja jättämällä tyhjäksi) name: %2 message: %3 sender %4 recipient email %5 role: %6 flow: %7, type: %8 output AgreementID to %9: error message: %10 code: %11

Parametri

Kirjoita

ID

Huom.

LibraryDocumentId

Sisältyy

1

Jätä tyhjäksi tai käytä kirjastotunnusta eSign-tililtä. Katso tiedot alla.

AgreementName

Sisältyy

2

Jos käytät CurrentItem:Title-otsikkoa, varmista, että Title-kenttä ei ole tyhjä

AgreementMessage

Sisältyy

3

AgreementSender

Sisältyy

4

Tämän pitää olla sähköpostiosoite, joka on osa eSign-tiliä.

RecipientEmail(s)

Sisältyy

5

Katso tiedot alla

RecipientRole

Sisältyy

6

SignatureFlow

Sisältyy

7

SignatureType

Sisältyy

8

MergeFieldInfo

Sisältyy

9

Sanasto key=mergefieldName value=mergefieldValue, muunnettuna yhdyssovellukseen lähetettäväksi komentosarjaksi. Katso tiedot alla.

AgreementID

Ei sisälly

10

ErrorMessage

Ei sisälly

11

ErrorCode

Ei sisälly

12

LibraryDocumentId:
  • LibraryDocumentId vaaditaan mukautettujen luetteloiden työnkulkuun. Tällä hetkellä id:n saa get-library-document-ids -sivulta, joka lähettää kyselyn eSign-sovellusliittymälle.
  • Jos arvo jätetään tyhjäksi asiakirjakirjaston työnkulussa, työnkulku lataa senhetkisen asiakirjan tilapäiseksi asiakirjaksi eSigniin.

MergeFieldInfo:
  • Lähetä kenttien yhdistämistiedot ja lähetä sopimus SharePoint Designer Dictionaryn avulla.

• Asiakirjan seuraavien tekstitunnisteiden on täsmättävä:

Vastaanottajan/vastaanottajien sähköpostiosoitteen muoto ja sen kirjoitusohjeet työnkulun suunnittelijalle:

SharePoint-kirjaus näyttää tältä.

• Allekirjoittajat on moniarvoinen henkilösarake.
  • Allekirjoittaja 1, Allekirjoittaja 2 ovat yksiarvoisia henkilösarakkeita.
usea henkilö

Usea vastaanottaja (yksinkertainen tapaus): a@b.com;b@c.com;

• Kaikkien vastaanottajien rooliksi määritetään Designerissa valittu recipientRole-arvo.

Tältä se näyttää SharePoint Designerissa:

usean vastaanottajan sähköpostiviestit

• Määritä Adobe Signiin lähetettävä JSON

Usea vastaanottaja (monimutkainen tapaus): a@b.com:SIGNER,b@c.com:APPROVER

Tältä usean vastaanottajan lisääminen näyttää SharePoint Designerissa:

mukautettu sähköpostiviesti

• Määritä EchoSigniin lähetettävä JSON

Yksi vastaanottaja: a@b.com

• Määritä EchoSigniin lähetettävä JSON

Esimerkkejä täydellisistä sopimusten lähetystoiminnoista:

• Asiakirjakirjastoon

• Mukautettuun luetteloon

Toiminto: Sopimuksen tilan noutaminen – vain NA1 only

Lause: Get Agreement Status for Agreement ID %1, sender: %2 output Status to %3

Parametri

Kirjoita

ID

AgreementID

Sisältyy

1

AgreementSender

Sisältyy

2

AgreementStatus

Ei sisälly

3

Alla on esimerkki tilan tarkistamisesta SharePoint 2013 Designer -työnkulussa ennen kuin sopimus on allekirjoitettu.

tilasilmukka

Toiminto: Lataa sopimus

Lause: Download Agreement with Agreement ID %1 %2 with file name: %3: sender: %4 attach audit report: %5, attach supporting documents: %6 result status: %7 error status: %8 code: %9

Parametri

Kirjoita

ID

AgreementID

Sisältyy

1

SaveType

Sisältyy

2

AgreementFileName

Sisältyy

3

AgreementSender

Sisältyy

4

AttachAuditReport

Sisältyy

5

AttachSupportingDocuments

Sisältyy

6

DownloadActionResult

Ei sisälly

7

DownloadErrorMessage

Ei sisälly

8

DownloadErrorCode

Ei sisälly

9

Esimerkki sopimuksen lataamisesta SharePoint Designerissa:

Toiminnon tulos luettelossa:

luetteloliite allekirjoitettu

Toiminnon tulos asiakirjakirjastossa:

dokumenttikirjasto allekirjoitettu

Tärkeää: Jos lataat kirjastoon, joka edellyttää versionhallintaa tai sarakkeita, muista siirtää asiakirja asianmukaisesti, kun asiakirja on SharePointissa. Muutoin asiakirjasta ei ole versionhallinnan hyväksymää versiota eikä se näy kaikille lukijoille.

Toiminto: Peruuta sopimus – vain NA1 only

Lause: Cancel Agreement with Agreement ID %1, sender: %2 cancel comment: %3 notify sender: %4 output Cancel Status to %5

Parametri

Kirjoita

ID

AgreementID

Sisältyy

1

AgreementSender

Sisältyy

2

Kommentti

Sisältyy

3

NotifySigner

Sisältyy

4

AgreementCancelStatus

Ei sisälly

5

Toiminto: Hae sähköpostiosoitteet usean henkilön sarakkeesta oikeassa järjestyksessä

Lause: Get email addresses from multi person column %1 in correct order, output email addresses to %2: error message: %3

Parametri

Kirjoita

ID

Huom.

PeopleColumnName

Sisältyy

1

SharePoint-sarakkeen sisäinen nimi (ei näyttönimi). Esimerkki: Agrement_x0020_Signers

PeopleEmailAddresses

Ei sisälly

2

Puolipisteellä erotetut PeopleColumnName-id:iden perusteella oikeaan järjestykseen järjestetyt sähköpostiosoitteet.

GetEmailAddressesErrorMessage

Ei sisälly

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa