Adobe Sign on jaeltu sovellus, jolla on useita ympäristöjä ympäri maailmaa.

Jokainen ympäristö on integroitu tiiviisti muihin ympäristöihin, mikä takaa lähettäjien ja vastaanottajien välisten tapahtumien saumattomuuden ympäristöön katsomatta.

Joskus on kuitenkin tärkeää tietää, mihin ympäristöön tilisi kuuluu. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi ylläpitoa tai päivitystä suoritettaessa.

Voit selvittää, mihin ympäristöön tilisi kuuluu, kirjautumalla Adobe Signiin ja tarkistamalla URL-osoitteen.

Ympäristön tunniste löytyy URL-osoitteesta, echosign.com-osan (tai adobesign.com-osan) edestä.

Adobe Signin URL-osoite, jossa esiintymä on korostettu