Lähetä vektorikuvasi tämän sivun ohjeiden mukaisesti.

Jos lähetät kuvituskuvia, jotka eivät ole vektorikuvia, katso artikkeli Valokuvia ja kuvituskuvia koskevat vaatimukset

Tekniset vaatimukset

Voit lähettää vektoritiedostoja kahdella tavalla.

Itsenäisten vektoritiedostojen lähetys

• Vain AI- ja EPS-muodot
  • Piirtoalustan koko: vähintään 15 MP, enintään 68 MP
  • Tiedostojen enimmäiskoko: 45 Mt
  • Varmista tallennettaessa, että Luo PDF-yhteensopiva tiedosto ‑asetus on valittuna.

Huomautus:

Jos lähetät AI- tai EPS-tiedoston itsenäisenä vektorina, saatat huomata värisiirtymän, kun tarkastelet kuvaa avustajaportaalissa tai Adobe Stock ‑sivustossa. Värisiirtymä vaikuttaa vain esikatselukuvaan. Voit välttää tämän värisiirtymän käyttämällä alla kuvattua ZIP-menetelmää.

ZIP-kansio

• Vain AI- ja EPS-muodot
  • Vektorit on pakattava ZIP-arkistoon yhdessä JPEG-esikatselukuvan kanssa
  • JPEG-esikatselukuvan vähimmäistarkkuus 5 000 pikseliä x 3 000 pikseliä tai 15 MP
  • Tiedostojen enimmäiskoko: 45 Mt
  • Varmista tallennettaessa, että Luo PDF-yhteensopiva tiedosto ‑asetus on valittuna.
  • Varmista, että kussakin kansiossa on vain kaksi tiedostoa (vektoritiedosto + JPEG-esikatselukuva).

Huomautus:

JPEG-esikatselukuvan luomiseksi suosittelemme Adobe Illustrator CC:ssä seuraavia vaiheita:

1. Valitse Tiedosto>Vie>Tallenna verkkoa varten
  2. Esiasetus: JPEG, Maksimi, Laatu 100 %.
  3. Kuvakoko: Lisää tarvittava koko (15 MP)
  4. Tallenna

Otsikko ja avainsanat

Jos tiedostoon ei ole upotettu avainsanoja, Stock-avustajaportaali ehdottaa jopa 25 automaattista avainsanaa. Voit muokata tai poistaa näitä automaattisia avainsanoja tai järjestää ne uudelleen. Tämä toiminto säästää paljon aikaa.

Jos olet jo lisännyt avainsanoja Lightroom Classic CC:ssä, Lightroom CC:ssä, Bridgessä, Photoshopissa tai jossakin muussa kuvankäsittelyohjelmassa, metatiedot säilyvät, kun lähetät tiedoston avustajaportaaliin. Voit tarkistaa avainsanat ja muokata niitä ennen sisällön lähettämistä.

Älä käytä tavaramerkillä suojattuja nimiä (esimerkiksi Porsche, iPad tai Ferrari), kameratietoja (esimerkiksi Nikon tai 12MP) tai sisältötyyppiä (esimerkiksi vektori tai kuvituskuva) avainsanoissa tai otsikossa. Lisätietoja avainsanoista on kohdassa Otsikot ja avainsanat.

Juridiset perustiedot

Jos luot valokuvaan tai taideteokseen perustuvan vektorikuvan, sinun on toimitettava omaisuuden julkaisulupa. Näin on tehtävä myös silloin, kun pohjana oleva taideteos on oma teoksesi.

Jos sisältö on lisäksi peräisin valokuvasta tai havainnosta, kysy itseltäsi, voiko siinä esiintyvä henkilö tunnistaa itsensä tai ominaisuuden omistaja omaisuutensa. Jos henkilö voi tunnistaa itsensä, tarvitset mallin julkaisuluvan. Jos omistaja voi tunnistaa omaisuutensa, selvitä, onko kohde suojattu yksityisyydensuoja-, tavaramerkki- tai tekijänoikeuslain nojalla, sillä saatat tarvita omaisuuden julkaisuluvan.

Kuvapankkiresursseissa ei saa olla logoja, tavaramerkkejä tai yritysten tai brändien nimiä (esimerkiksi Apple, Nike, Gucci ja BMW) tai tekijänoikeuksin suojattuja töitä, kuten taideteoksia, veistoksia tai arkkitehtuuria. Emme hyväksy kuvapankkiresursseja, jossa on tällaisia osia.

Lisätietoja on juridisissa ohjeissa.

Laatustandardit

Jotta vektorikuvilla olisi kaupallista arvoa, niiden tulee täyttää seuraavat ehdot:

• Kuvat ovat hyvin sommiteltuja.
  • Kuvat on järjestetty, ja tasoille on annettu osuvat nimet.
  • Kuvissa ei ole lukittuja tai kätkettyjä tasoja.
  • Kuvissa ei ole upotettuja JPEG-tiedostoja.

Lisätietoja laadukkaiden kuvien ominaisuuksista on kohdissa Tarkistusprosessi ja Luo vektorikuvia Adobe Stockiin – 7 vinkkiä onnistumiseen.

Älä lähetä roskapostia

Älä yritä luoda varastoa lähettämällä sama vektorikuvaa versioina, joissa on eri värit, taustat ja tekstuurit. Hyväksymme enintään kolme muunnelmaa samasta vektorikuvasta. Moderointiryhmämme saattaa kuitenkin tulkita useiden samanlaisten tai samankaltaisten sisältöjen lähettämisen roskapostitukseksi. Roskaposti on ehdottomasti kielletty ja saattaa aiheuttaa tilisi tilapäisen tai pysyvän sulkemisen.