Stock -välilehteä ei näy Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa

Ratkaisu 1: Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään

• Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Katso ohjeet napsauttamalla tätä.
  • Tarkista, onko Adobe Stock -välilehti tullut näkyviin.

Ratkaisu 2: Asenna Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusin versio

• Lataa ja asenna Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusin versio kohdasta Creative Cloud -työpöytäsovellus.
  • Suorita ladattu tiedosto ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 3: Poista tiedosto OPM.db ja kirjaudu uudelleen sisään

Poista tiedosto OPM.db ja kirjaudu uudelleen Creative Cloud -työpöytäsovellukseen käyttämällä tilaukseesi liittyvää Adobe ID -tunnusta.

Huomautus: Jos ongelma ei ratkea, noudata täällä annettuja ohjeita.