Aikaisemmin ostamiesi sovellusten latausprosessi eroaa hieman maksuttomien kokeilusovellusten latausprosessista. Kummassakin tapauksessa myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan käytettävä Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus asennetaan kuitenkin ensimmäisellä latauskerralla samaan aikaan.

Ensimmäisen ostetun sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Napsauta Creative Cloud ‑sovellusten luettelossa ladattavan sovelluksen kohdalla olevaa Lataa-painiketta. Sovelluksen lataus käynnistyy.

3. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla työpöydällä ladattua tiedostoa.

Mac:
    ladatun tiedoston nimi on _Installer.dmg.

Windows-tietokone:
    ladatun tiedoston nimi on _Set-Up.exe.

4. Kun asennusohjelman ikkuna avautuu, kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi, jos et ole vielä tehnyt niin.

5.  Vastaa näyttöön tulevaan lyhyeen kyselyyn ja valitse Jatka.

6. Asenna sovellus valitsemalla Aloita asennus.

Kun sovellus on asennettu, se käynnistyy automaattisesti.

Huomautus:

Jos haluat ladata mobiilisovelluksia, siirry mobiilisovellusten luetteloon.

Ensimmäisen kokeiluversiosovelluksen lataaminen

1. Napsauta Creative Cloud ‑sovellusten luettelossa ladattavan sovelluksen kohdalla olevaa Lataa kokeiluversio ‑painiketta.

2. Vastaa näyttöön tulevaan lyhyeen kyselyyn ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, valitse Rekisteröi Adobe ID ja luo Adobe ID noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Sisäänkirjautumisen jälkeen kokeilusovellus alkaa latautua.

4. Kun kokeilusovellus on latautunut, se asennetaan ja käynnistetään automaattisesti. Maksuton kokeilu alkaa tällöin.

Jos sinulla on latausongelmia, perehdy artikkeliin Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.

Huomautus:

Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Muiden sovellusten lataaminen Creative Cloud ‑sovelluksella

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

2. Jos se ei ole vielä valittuna, napsauta ikkunan yläosassa olevaa Apps-välilehteä.

Näet asennetun sovelluksen, kuten myös luettelon muista selattavissa ja ladattavissa olevista sovelluksista.

3. Etsi Kaikki sovellukset ‑osasta sovellus, jonka haluat asentaa.

4. Valitse Asenna, niin sovellus alkaa latautua.

Päivitysten hakeminen

Creative Cloud ‑tietokonesovellus ilmoittaa, kun asennettuihin sovelluksiin on saatavana päivityksiä. Voit hakea päivityksiä manuaalisesti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus ja napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta.

2. Valitse ponnahdusvalikosta Hae sovelluspäivityksiä. Voit päivittää Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ja hakea päivityksiä myös painamalla Ctrl+Alt+R (Windows) tai Komento+Optio+R (Mac OS).

3. Sovellukset-paneeli päivitetään, jotta se sisältää kaikki saatavana olevat päivitykset.