Kun lataat ensimmäisen sovelluksesi, Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus (jota käytetään myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan) asennetaan samaan aikaan.

Lataaminen ja asentaminen

Ensimmäisen ostetun sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Napsauta Creative Cloud ‑sovellusten luettelossa ladattavan sovelluksen kohdalla olevaa Lataa-painiketta. Sovelluksen lataus käynnistyy.

3. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla työpöydällä ladattua tiedostoa.

Mac:
    ladatun tiedoston nimi on _Installer.dmg.

Windows-tietokone:
    ladatun tiedoston nimi on _Set-Up.exe.

4. Kun asennusohjelman ikkuna avautuu, kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi, jos et ole vielä tehnyt niin.

5.  Vastaa näyttöön tulevaan lyhyeen kyselyyn ja valitse Jatka.

6. Asenna sovellus valitsemalla Aloita asennus.

Kun sovellus on asennettu, se käynnistyy automaattisesti.

Huomautus:

Jos haluat ladata mobiilisovelluksia, siirry mobiilisovellusten luetteloon.

Kokeiluversion lataaminen

1. Napsauta Creative Cloud ‑sovellusten luettelossa ladattavan sovelluksen kohdalla olevaa Lataa kokeiluversio ‑painiketta.

2. Vastaa näyttöön tulevaan lyhyeen kyselyyn ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, valitse Rekisteröi Adobe ID ja luo Adobe ID noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Sisäänkirjautumisen jälkeen kokeilusovellus alkaa latautua.

4. Kun kokeilusovellus on latautunut, se asennetaan ja käynnistetään automaattisesti. Maksuton kokeilu alkaa tällöin.

Jos sinulla on latausongelmia, perehdy artikkeliin Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.

Huomautus:

Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Muiden sovellusten lataaminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

2. Jos se ei ole vielä valittuna, napsauta ikkunan yläosassa olevaa Apps-välilehteä.

Näet asennetun sovelluksen, kuten myös luettelon muista selattavissa ja ladattavissa olevista sovelluksista.

3. Etsi Kaikki sovellukset ‑osasta sovellus, jonka haluat asentaa.

4. Valitse Asenna, niin sovellus alkaa latautua.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat sovellukseni järjestelmävaatimukset?

Creative Cloud ‑sovelluksen täydelliset järjestelmävaatimukset on esitetty artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.

Mistä voin ladata Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen?

Voit ladata Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Adobe.comista ja käyttämällä suoria latauslinkkejä. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen lataaminen.

Miksi saan ilmoituksen, jonka mukaan olen kokeilutilassa, vaikka olen ostanut Creative Cloud ‑tilauksen?

Jos haluat lopettaa virheilmoitukset, joiden mukaan olet edelleen kokeilutilassa tai kokeiluversiosi voimassaoloaika on päättynyt, perehdy artikkeliin Creative Cloudin estäminen näyttämästä kokeilutilaa ostoksen jälkeen