Ota selvää, miten voit ladata ja asentaa Creative Cloud ‑sovelluksia (muun muassa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen). Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, kun lataat sovellukset ensimmäisen kerran tai kun lataat ne uuteen tai toiseen tietokoneeseen.

Voit asentaa Creative Cloud ‑sovellukset useisiin tietokoneisiin. Lue lisää.

Creative Cloud ‑sovellusten latausohjeet

1. Kirjaudu sisään osoitteessa creativecloud.adobe.com/apps, ja napsauta sitten asennettavan sovelluksen kohdalla Lataa tai Asenna

Etsitkö Creative Cloud ‑tietokonesovellusta? Se asennetaan automaattisesti ensimmäisen sovelluksen mukana. Voit halutessasi ladata sen suoraan

Lataa Creative Cloud ‑sovellus
    Asenna Creative Cloud ‑sovellus
  2. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Viimeistele asennus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos asennus on onnistunut, Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistyy Creative Cloud ‑sovelluksen kanssa samaan aikaan.

4. Jos haluat asentaa lisää sovelluksia, napsauta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa haluamasi sovelluksen kohdalla Asenna.

Onko sinulla asennusongelmia?

Useimmilla virheillä on koodi. Löydät virhekoodiin liittyvät ohjeet artikkelista Creative Cloud ‑sovellusten asennusvirheiden korjaaminen.

Jos sinulla on yhteysongelmia, perehdy artikkeliin Yleisten yhteysongelmien korjaaminen.

Löydät macOS Catalinaa koskevat ohjeet artikkelista Creative Cloud ‑sovelluksen asennus jumiutui | macOS Catalina (10.15).

Perehdy muiden käyttöjärjestelmien osalta artikkeliin Creative Cloud ‑sovelluksen asennus jumiutui.

Kirjaudu Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta ulos ja sitten uudelleen sisään. Jos ongelma jatkuu, perehdy artikkeliin Creative Cloudin kokeilutilan estäminen ostamisen jälkeen

Kun poistat aktivoinnin, sovellusten liitos tiettyyn tietokoneeseen katkaistaan, ja voit suorittaa sovellukset toisella tietokoneella. Voit kirjautua ulos (tai poistaa aktivoinnin) Adoben tilisivulla.

Jos saat aktivointirajoituksen saavuttamiseen tai sisäänkirjautumisen epäonnistumiseen liittyvän virheilmoituksen, perehdy artikkeliin Creative Cloudin ”Aktivointiraja saavutettu”- tai ”Kirjautuminen epäonnistui” -virhe.

Kysy yhteisöltäsi

Julkaise kysymyksiä ja hanki vastauksia asiantuntijoilta.

Lähetä kysymys