Ota selvää, miten voit ladata ja asentaa Creative Cloud ‑sovelluksia, muun muassa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen.

Creative Cloud ‑sovellusten latausohjeet

Kun lataat ensimmäisen sovelluksesi, Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus (jota käytetään myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan) asennetaan samaan aikaan.

1.  Creative Cloud ‑sivustoon.

2. Valitse ladattavan sovelluksen vierestä Lataa tai Asenna. Sovelluksen lataaminen käynnistyy.

Lataa Creative Cloud ‑sovellus
    Asenna Creative Cloud ‑sovellus

Etsitkö mobiilisovelluksia? Napsauta sivun yläosassa olevaa Mobiilisovellukset-välilehteä.

3. Viimeistele asennus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Creative Cloud ‑sovelluksen täydelliset järjestelmävaatimukset on esitetty artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.

Voit ladata Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Creative Cloud ‑sivustosta

Jos haluat lopettaa virheilmoitukset, joiden mukaan olet edelleen kokeilutilassa tai kokeiluversiosi voimassaoloaika on päättynyt, perehdy artikkeliin Creative Cloudin estäminen näyttämästä kokeilutilaa ostoksen jälkeen