Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Jos LeanPrintin omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Ohjeesta Adobe LeanPrintin käyttäminen löytyy tietoa siitä, kuinka verkkosivuja ja dokumentteja voi tulostaa useasta sovelluksesta.

Tällä hetkellä LeanPrint ei tue tulostinten lisäämistä manuaalisesti. Tulostimet lisätään asennuksen aikana.Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua, koska asennettu tulostin ei näy. Vastauksia muihin asennuskysymyksiin löytyy Dashboardin usein kysytyistä kysymyksistä.

LeanPrint Clientin usein kysytyistä kysymyksistä ja LeanPrint Dashboardin usein kysytyistä kysymyksistä löytyy vastauksia yleisiin kysymyksiin ja vianmääritysongelmiin.

Lataaminen ja asentaminen

Ohjeita LeanPrintin asentamiseen ja määrittämiseen löytyy ohjeesta Tilin määrittäminen Adobe LeanPrint Dashboardin avulla. Tässä dokumentissa on kaksi linkkiä. Jos olet ottanut yhteyttä osoitteeseen leanprint@adobe.com ja tehnyt tilauksen, voit asentaa täysversion. Muussa tapauksessa voit asentaa 30 päivän kokeiluversion. Ohjeita LeanPrint Clientin asentamiseen löytyy kohdasta Adobe LeanPrintin asentaminen.

Päivitysvirheeseen on useita mahdollisia syitä. Kuvaus virhekoodeista ja mahdollisista ratkaisuista löytyy kohdasta LeanPrint -päivitysohjelman virhekoodit.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Jos haluat tilata LeanPrint Enterprise Editionin täysversion, ota yhteyttä osoitteeseen leanprint@adobe.com.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Liittyvät sovellukset ja palvelut