Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos LeanPrintin omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Miten aloitan LeanPrintin käytön?

Ohjeesta Adobe LeanPrintin käyttäminen löytyy tietoa siitä, kuinka verkkosivuja ja dokumentteja voi tulostaa useasta sovelluksesta.

En näe tulostinta luettelossa. Voinko lisätä sen manuaalisesti?

Tällä hetkellä LeanPrint ei tue tulostinten lisäämistä manuaalisesti. Tulostimet lisätään asennuksen aikana.Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua, koska asennettu tulostin ei näy. Vastauksia muihin asennuskysymyksiin löytyy Dashboardin usein kysytyistä kysymyksistä.

Mistä löytyy lisää vianmääritysohjeita?

LeanPrint Clientin usein kysytyistä kysymyksistä ja LeanPrint Dashboardin usein kysytyistä kysymyksistä löytyy vastauksia yleisiin kysymyksiin ja vianmääritysongelmiin.

Lataaminen ja asentaminen

Miten LeanPrint ladataan ja asennetaan?

Ohjeita LeanPrintin asentamiseen ja määrittämiseen löytyy ohjeesta Tilin määrittäminen Adobe LeanPrint Dashboardin avulla. Tässä dokumentissa on kaksi linkkiä. Jos olet ottanut yhteyttä osoitteeseen leanprint@adobe.com ja tehnyt tilauksen, voit asentaa täysversion. Muussa tapauksessa voit asentaa 30 päivän kokeiluversion. Ohjeita LeanPrint Clientin asentamiseen löytyy kohdasta Adobe LeanPrintin asentaminen.

Miksi saan virheilmoituksen, kun yritän päivittää?

Päivitysvirheeseen on useita mahdollisia syitä. Kuvaus virhekoodeista ja mahdollisista ratkaisuista löytyy kohdasta LeanPrint -päivitysohjelman virhekoodit.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Jos haluat tilata LeanPrint Enterprise Editionin täysversion, ota yhteyttä osoitteeseen leanprint@adobe.com.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Liittyvät sovellukset ja palvelut