Tili

Maksu

Päivitä luottokorttitietosi tai muuta niitä

Päivität maksutietosi tilisi Tilaukset ja maksu ‑kohdassa.  Aloita kirjautumalla sisään tiliisi.

Katso ohjeet kohdasta Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen.

Vaihda luottokortin ja PayPalin välillä

Vaihdat maksutapaa tilisi Tilaukset ja maksu ‑kohdassa. Aloita kirjautumalla sisään tiliisi.

Ota selvää, kuinka helposti voit vaihtaa luottokortin ja PayPalin välillä.

Päivitä maksu tai yritä uudelleen

Jos alkuperäinen maksu epäonnistuu tai maksu jää maksamatta, voit päivittää maksutietosi kirjautumalla sisään tiliisi.

Ota selvää, miten voit suorittaa maksun uudelleen.

Vaihda tiliisi liittyvä maa

Jos olet muuttanut toiseen maahan Adoben tilauksen tai tuotteen ostamisen jälkeen, ota meihin yhteyttä osoitteesi päivittämistä varten.

Laskutusongelmat

Määritä, miksi laskusi kasvoi

Jos laskusi on odotettua suurempi, se saattaa johtua siitä, että kampanjahinta ei ole enää voimassa, kokeiluversio on automaattisesti muuttunut maksulliseksi jäsenyydeksi tai jäsenhinta on noussut alueellasi.

Lue lisää, miksi sinulta veloitettiin suurempi summa.

Etsi yleisiä syitä kuukausittain kaksi kertaa veloitetuille summille

Jos laskussasi on kaksi yhtä suurta veloitusta, se saattaa johtua useista syistä. Olet ehkä ostanut tuotteita eri Adobe ID:illä käyttämällä samaa korttia.

Lue lisää, miksi laskussasi saattaa olla kaksi samansuuruista veloitusta.

Ota selvää, mistä veloitukset johtuvat, kun et ole ostanut mitään

Olet mahdollisesti unohtanut peruuttaa kokeiluversion, joka on kokeilujakson jälkeen muutettu normaaliksi tilaukseksi. Olet myös saattanut tilata palvelun, kuten PDF Packin, vuosi sitten, ja tilaus on uusittu.

Lue lisää, miksi laskussasi saattaa olla Adoben veloitus.

Määritä, miksi sait maksumuistutuksen, vaikka olet jo maksanut

Olet voinut saada maksumuistutuksen monesta syystä. Sinulla saattaa esimerkiksi olla useita tilauksia, tai luottokorttisi on vanhentunut, eikä sitä voitu veloittaa.

Lue lisää, miksi sait maksumuistutuksen.

Pyydä apua luottokorttitietojesi päivittämiseen

Verkkoselain on joskus ristiriidassa tilisivumme kanssa. Yritä käyttää toista selainta luottokorttitietojesi muokkaamiseen. Luottokorttitietoja ei myöskään voi päivittää uusinta- tai laskutuspäivänä.

Lue lisää, miksi et pysty päivittämään luottokorttitietojasi, ja opi korjaamaan ongelma.

Tilaukset ja kuitit

Palauta ja peruuta tilauksia

Ota selvää, miten voit peruuttaa jäsenyyden (tilauksen), ja perehdy hyvityksiin sekä aikaisen lakkautuksen maksuihin:

Tulosta kuitti tai lasku

Laskutushistoriasi on käytettävissä, kun kirjaudut tilillesi.  Katso ohjeet kohdasta Laskun etsiminen ja tulostaminen.

Etsi tilausta tai ostosta koskeva sähköpostiviesti

Ota selvää, miten voit suorittaa vianmäärityksen, kun et saanut Adobelta odottamaasi sähköpostiviestiä tilaukseesi tai ostokseesi liittyen.

Tilin suojaus ja yksityisyys

Vaihda salasanasi

Lisää puhelinnumero tilin palauttamista varten

Voit käyttää matkapuhelinnumeroasi tilin palauttamiseen, kun unohdat salasanasi. Voit lisätä puhelinnumerosi kirjautumalla tilillesi ja siirtymällä Suojaus ja yksityisyys ‑välilehteen. Katso ohjeet kohdasta Puhelinnumeron käyttäminen tilin palauttamiseen.

Lisää kaksivaiheinen todennus

Ota selvää, miten voit parantaa tilisi suojausta ottamalla kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön.

Kumoa kolmansien osapuolten sovellusten käyttöoikeudet

Jos olet aikaisemmin antanut kolmansien osapuolten sovellusten käyttää Adobe ID:si tilitietoja, voit kumota käyttöoikeudet.

Poista koneoppiminen käytöstä

Ota selvää, mitä koneoppiminen on, miten siitä on hyötyä ja miten voit poistaa sen halutessasi käytöstä. Katso Koneoppimisen yleiset kysymykset.

Sopimukset ja jäsenyys

Lunastaminen, sisäänkirjautuminen ja aktivoiminen

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Voit asentaa Adoben sovelluksen enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä jommassakummassa aikaisemmassa koneessa. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa.

Lunasta ostoksesi

Ota selvää, miten voit lunastaa Adobe-ostoksesi, jotta voit ladata ja asentaa sovelluksen.

Etsi sarjanumero

Jos olet rekisteröinyt tuotteen tai olet ostanut sen Adobe.comista, voit tarkastella tilaushistoriaasi Tilaukset ja tuotteet ‑sivulla.

Muussa tapauksessa, jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjän lunastuskoodi, katso Sarjanumeron etsiminen.

Kirjaudu sisään sovelluksen aktivointia varten

Avaa sovellus ja valitse Ohje > Kirjaudu sisään. Kirjaudu Adobe ID:lläsi sisään, tai jos et ole vielä luonut Adobe ID:tä, valitse Hanki Adobe ID. Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta Adoben tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Poista sovelluksen aktivointi, jotta voit asentaa sovelluksen toiseen tietokoneeseen

Voit poistaa sovelluksen aktivoinnin valitsemalla Ohje > Kirjaudu ulos tai Ohje > Poista aktivointi.  Lue, kuinka se tehdään:

Sopimuksen muuttaminen, uudistaminen tai päivittäminen

Päivitä sopimus tai muuta sitä

Voit muuttaa sopimuksia tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑sivulla. Aloita kirjautumalla sisään tiliisi. Katso ohjeet kohdasta Creative Cloud -sopimuksen vaihtaminen.

Uudista jäsenyytesi, aloita se uudelleen tai jatka sitä

Peruuta jäsenyytesi

Ota selvää, miten voit peruuttaa jäsenyytesi tai tilauksesi:

Muuta kokeiluversio maksulliseksi jäsenyydeksi

Ota selvää, miten voit muuttaa ohjelmiston kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi tai tilaukseksi:

Opiskelija- tai opettajasopimukset

Miten saan opiskelija-/opettaja-alennuksen? Olenko oikeutettu siihen?

Ota selvää, oletko oikeutettu opiskelija- tai opettaja-alennukseen Adoben tuotteita varten.

Minne voin lähettää kelpoisuustodistuksen?

Lähetysprosessi vaihtelee aluekohtaisesti:

Kuinka kauan opiskelijajäsenyys on voimassa?

Koulusta valmistumisen jälkeen voit hyödyntää opetusalan alennusta vielä yhden vuoden ajan.

Ota selvää, miten voit uudistaa opiskelija-alennuksesi.

Miten voin muuttaa opiskelijajäsenyyteni normaaliksi jäsenyydeksi?

Etkö ole enää oikeutettu opiskelija-alennukseen? Ota selvää, miten voit muuttaa Creative Cloud ‑sopimustasi.

Miten voin käyttää opiskelijakoodiani?

Ota selvää, miten voit lunastaa tuotteesi using your product code.

Kokeiluversiot

Kuinka kauan voin käyttää kokeiluversiota?

Kokeilujakson pituus vaihtelee tuote- ja aluekohtaisesti. Kokeilujakso alkaa heti ohjelmiston lataamisen jälkeen. Lue lisää Adoben ohjelmistojen kokeiluversioiden käytöstä

Milloin kokeilujakso alkaa?

Kokeilujakso alkaa heti ohjelmiston lataamisen jälkeen. Lue lisää Adoben ohjelmistojen kokeiluversioiden käytöstä

Miksi sovellukseni näkyy kokeiluversiona?

Näkyykö Creative Cloud ‑sovelluksessasi viesti, jonka mukaan se on kokeiluversio (tai että kokeilujakso on päättynyt)? Ota selvää, miten voit estää Creative Cloud ‑sovelluksia avautumasta kokeilutilassa

Profiili, tunnus ja salasana

Adobe ID ja salasana

Avaa tilisi tiedot

Voit käyttää Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjautua sisään Adobe ID:lläsi (sähköpostiosoitteellasi) ja salasanallasi.

Jos sinulla on Creative Cloud ‑tili, voit myös käyttää tiliäsi Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

Unohditko Adobe ID:si?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun tilasit tai ostit Adoben sovelluksen tai palvelun ensimmäisen kerran. Jos ensisijainen sähköpostiosoitteesi ei toimi, kokeile toista sähköpostiosoitetta. Ota selvää, miten voit palauttaa Adobe ID:si.

Unohditko salasanasi?

Jos unohdit salasanasi tai saat Adobe ID ja salasana eivät täsmää ‑virheilmoituksen, voit palauttaa salasanasi Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) tai puhelinnumerollasi. Ota selvää, miten voit palauttaa salasanasi.

Vaihda salasanasi

Voit vaihtaa salasanasi Adobe ID:si tai puhelinnumerosi avulla. Ota selvää, miten voit vaihtaa salasanasi.

Yhdistä useita Adobe ID:itä

Käytä aina samaa Adobe ID:tä (sähköpostiosoitetta), kun ostat uuden jäsenyyden, sopimuksen, tuotteen, tilauksen tai palvelun Adobelta.

Jos uskot, että sinulla on useita Adobe ID:itä, jotka liittyvät eri sähköpostiosoitteisiin, tai et ole varma, mikä sähköpostiosoite jäsenyyteesi tai ostettuun tuotteeseen liittyy, ota meihin yhteyttä.

Profiilin ja sähköpostiosoitteen päivittäminen

Vaihda sähköpostiosoite

Päivitä Adobe-tilisi uudella sähköpostiosoitteellasi. Ota selvää, miten voit luoda Adobe ID:n tai päivittää sen.

Ota selvää, miten voit käyttää puhelinnumeroasi tilin palauttamiseen.

Vaihda tiliisi liittyvä maa

Jos olet muuttanut toiseen maahan Adoben tilauksen tai tuotteen ostamisen jälkeen, ota meihin yhteyttä osoitteesi päivittämistä varten.

Muuta laskutusosoite

Ota selvää, miten voit muuttaa laskutusosoitteen, joka liittyy Adobe-tiliisi.

Muuta profiilitiedot tai foorumilla käytettävä lempinimi

Jos haluat muuttaa tilisi profiilia, kirjaudu sisään tiliisi ja siirry Profiili-välilehteen. Katso ohjeet kohdasta Profiilitietojen päivittäminen.

Päivitä viestintäasetukset