Etsi yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tilin kirjautumisongelmiin.

Mikä on Adobe ID?

Adobe ID -tunnus on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi Adobe-kokeilujäsenyyden tai ostaessasi sovelluksen tai palvelun. Käytä samaa Adobe ID -tunnusta, jotta kaikki Adobe-tilauksesi ja -tuotteesi pysyvät yhden tilin alla.

Yleisten kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Tutustu yleisimpien kirjautumisongelmien helppohin ratkaisuihin.

Ovatko Caps Lock ja Num Lock poissa käytöstä?

Caps Lock and Num Lock

Tarkista, että Caps Lock ja Num Lock eivät ole käytössä, jotta et kirjoita käyttäjänimeäsi tai salasanaasi väärin. Kirjoita sitten sähköpostiosoite ja salasana uudelleen.

Oletko muuttanut sähköpostiosoitettasi tai onko sinulla useita sähköpostiosoitteita?

Multiple emails

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä tai olet vaihtanut sähköpostiosoitetta ostohetken jälkeen, yritä käyttää toista tai edellistä sähköpostiosoitettasi. Jollet ole varma, mikä sähköpostiosoite on yhdistetty jäsenyyteesi tai ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä.

Oletko kokeillut käyttää toista verkkoselainta?

Browser conflict

Kokeile sisäänkirjautumista eri selaimella. Jos evästeet eivät ole käytössä, salli ne ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. (Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.)

Yritätkö kirjautua Facebook-, Google- tai Apple-tilisi tunnuksilla?

Resolve errors signing in with Facebook, Google, or Apple

Jos haluat korjata Facebook-, Google- tai Apple-tilisi tunnuksilla kirjautumisessa ilmeneviä virheitä, katso Adobe-tilin Facebook-, Google- tai Apple-kirjautumisvirheiden korjaaminen.

Eikö Creative Cloud -tietokonesovellukseen kirjautuminen onnistu?

Creative cloud error

Jos kirjautuminen Creative Cloud -tietokonesovellukseen ei onnistu, katso Creative Cloudin aktivoinnin vianmääritys.

Unohditko Adobe ID -tunnuksesi tai -salasanasi?

Lue, mitä pitää tehdä, jos unohdat Adobe ID -tunnuksesi tai salasanan.

Reset password

Oletko unohtanut salasanan? Yritä palauttaa salasanasi. Jos saat virheilmoituksen ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile toista sähköpostiosoitetta. Ohjeet unohtuneen salasanan palauttamiseen tai nykyisen salasanan vaihtamiseen on artikkelissa Adobe-salasanan palauttaminen tai vaihtaminen.

Unohtunut Adobe ID? Yritä käyttää toista sähköpostiosoitetta, jos tiliisi on yhdistetty useita sähköpostiosoitteita.

Mitä tehdä, jos et pysty käyttämään Adobe ID -tunnukseesi liittyvää sähköpostiosoitetta?

Jos et voi palauttaa salasanaa, koska et enää pääse vanhaan sähköpostitiliisi, kokeile seuraavia:

Cannot access email

Muistatko Adobe-tilisi salasanan?  Jos tiedät salasanasi, kirjaudu Adobe-tilille ja vaihda sähköpostiosoitteesi.
Etkö muista Adobe-tilisi salasanaa? Jos et tiedä salasanaasi, ota meihin yhteyttä.
Onko sähköpostiosoitteessa kirjoitusvirhe? Jos teit kirjoitusvirheen luodessasi Adobe ID -tunnusta, ota meihin yhteyttä.