Etsi yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tilin kirjautumisongelmiin.

Huomautus:

Käytä aina samaa Adobe ID -tunnusta, jotta kaikki Adobe-jäsenyytesi, -tilauksesi ja -tuotteesi pysyvät yhden tilin alla.

Yleiset kirjautumisongelmat

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen, jäsenyyden tai palvelun ensimmäisen kerran.

Caps Lock ja Num Lock

Tarkista, että Caps Lock ja Num Lock eivät ole käytössä, ja kirjoita sähköpostiosoite ja salasana uudelleen.

Useita sähköpostiosoitteita tai muuttunut sähköpostiosoite?

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä tai olet vaihtanut sähköpostiosoitetta ostohetken jälkeen, yritä käyttää toista tai edellistä sähköpostiosoitettasi.

Jos sinulla on mielestäsi eri sähköpostiosoitteisiin yhdistettyjä Adobe ID -tunnuksia tai jos et ole varma, mikä osoite on yhdistetty jäsenyyteesi tai ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä.

Selainristiriita?

Kokeile kirjautumista toisessa verkkoselaimessa. Jos evästeet eivät ole käytössä, salli ne ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. (Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.)

Kirjaudutko Facebook- tai Google-tunnuksilla?

Jos haluat ratkaista sometilin tunnuksilla (Facebook tai Google) kirjautumisessa ilmeneviä virheitä, katso Sometilin tunnuksilla kirjautumisessa ilmenneiden virheiden ratkaiseminen.

Eikö kirjautuminen Creative Cloud -työpöytäsovellukseen onnistu?

Jos kirjautuminen Creative Cloud -työpöytäsovellukseen ei onnistu, katso Creative Cloudin aktivoinnin vianmääritys.

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksen tai salasanan?

Adobe ID -tunnus on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi Adobe-kokeilujäsenyyden tai ostaessasi sovelluksen tai palvelun.

Kokeilitko toista sähköpostiosoitetta?

Jos sähköpostiosoite on vaihtunut tai sinulla on useita osoitteita, yritä käyttää toista osoitetta.

Haluatko palauttaa salasanasi?

Yritä palauttaa salasanasi. Jos saat virheilmoituksen ”Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa”, kokeile toista sähköpostiosoitetta. Ohjeet unohtuneen salasanan palauttamiseen tai nykyisen salasanan vaihtamiseen on artikkelissa Adobe-salasanan palauttaminen tai vaihtaminen.

Etkö voi käyttää Adobe ID -tunnukseen yhdistettyä sähköpostiosoitetta?

Jos et voi palauttaa salasanaa, koska et enää pääse vanhaan sähköpostitiliisi, kokeile seuraavia:

Tiedätkö salasanasi?

Jos tiedät salasanasi, kirjaudu Adobe-tilillesi ja vaihda sähköpostiosoitteesi.

Etkö tiedä salasanaasi?

Jos et tiedä salasanaasi, ota meihin yhteyttä.

Onko sähköpostiosoitteessa kirjoitusvirhe?

Jos teit kirjoitusvirheen luodessasi Adobe ID -tunnusta, voit korjata sähköpostiosoitteen. Lisätietoja löydät kohdasta Adobe ID -tunnuksena käytettävän sähköpostiosoitteen muuttaminen.