Adobe-tilin kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Etsi yksinkertaisia ratkaisuja yleisiin Adobe -tilin kirjautumisongelmiin.

Unohdin salasanani?

Salasanan palauttaminen

Katso, miten salasana vaihdetaan tai palautetaan. Salasanassa kirjainkoolla on merkitystä, joten kirjoita isot ja pienet kirjaimet tarkkaan.

Vihje:  Kirjaudu helposti ilman salasanaa Adobe Account Access -sovelluksella.

Sähköpostiosoitteeseen liittyviä ongelmia?

Sähköpostia ei voi käyttää

• Voitko käyttää sähköpostitiliäsi? Tarkista rekisteröinnin vahvistusviestistä Adobe-tiliisi liittyvä sähköpostiosoitteesi.
  • Etkö voi käyttää sähköpostitiliäsi? Jos et voi enää käyttää sähköpostiosoitetta, jota käytit tilisi luomiseen, ota meihin yhteyttä. Napsauta verkkojuttelukuvaketta oikeasta alakulmasta ja valitse sitten ”Tarvitsetko apua kirjautumisessa?” alalaidasta.
  • Kirjoitusvirhe sähköpostiosoitteessa? Jos teit kirjoitusvirheen luodessasi Adobe ID -tunnusta, ota meihin yhteyttä. Napsauta verkkojuttelukuvaketta oikeasta alakulmasta ja valitse sitten ”Tarvitsetko apua kirjautumisessa?” alalaidasta.

Lisää ratkaisuja

Selainristiriita

Kokeile sisäänkirjautumista eri selaimella. Jos evästeet eivät ole käytössä, salli ne ja tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti. (Katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta.)

Facebookin, Googlen tai Applen kirjautumisongelmien korjaaminen

Kirjautumisongelmia Creative Cloud -tietokonesovelluksessa? Katso Creative Cloudin aktivoinnin vianmääritys

Creative Cloud -virhe

Eikö kirjautuminen sometilin tunnuksilla onnistu? Katso Adobe-tilin Facebook-, Google- tai Apple-kirjautumisvirheiden korjaaminen.

Vahvistuskoodi

Etkö saanut vahvistuskoodia sähköpostitse? Tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai odota muutama minuutti ennen kuin pyydät uutta koodia.

Lisätietoja on artikkelissa En saanut odottamaani Adoben sähköpostiviestiä.