Tietojen menettäminen käytettäessä Team Projectsin beetaversiota

Mikä on ilmoitettu ongelma?

Team Projects -esijulkaisuversion eli beetaversion projektitiedot, jotka olivat yli 40 päivää vanhat, poistettiin 14. marraskuuta.

Käytän Team Projectsin beetaversiota. Voinko menettää tietoni?

Team Projects -projektit, joita ei ole muokattu asiakassovelluksessa (Premiere Pro tai After Effects) 7.10.2017 jälkeen eivät välttämättä enää sisällä jaksoja, Team Projects -historiaa tai muita projektitietoja.

Vaikuttaako ongelma Team Projects -projekteihin, jotka on luotu versiossa Team Projects 1.0?

Ongelma ei vaikuta Team Projects -projekteihin, jotka on luotu versiossa Team Projects 1.0.

Millä alueilla ongelma vaikuttaa?

Ongelma voi vaikuttaa moniin Team Projects -projekteihin, jotka on luotu beetavaiheessa. Alueita, joilla ongelma vaikuttaa, ovat Tyynenmeren Aasia, Euroopan Unioni ja Pohjois-Amerikka.

Onko ongelmalle olemassa tilapäisratkaisu?

Koska Team Projects luo projekteista kopion tietokoneelle, useimmissa tapauksissa menetetyt tuotantotiedot voidaan palauttaa ja synkronoida ennalleen Team Projectsiin.

Miten menetetyt tiedot palautetaan?

Palauta menetetyt tiedot suorittamalla Team Projects -palautustyökalu seuraavasti.

Menetettyjen tietojen palautusohjeet

1. Kytke virta tietokoneeseen, jolla Team Projects -projektia käytettiin.

2. Kirjaudu sisään saman käyttäjäprofiilin tiedoilla, jonka kautta käytit Team Projects -projektia.

Huomautus:

Jos samaan käyttöjärjestelmätiliin oli ollut kirjautuneena useita Creative Cloud (CC) -käyttäjiä, palautustyökalu palauttaa kaikki Team Projects -projektit ja poistaa Creative Cloud (CC) -käyttäjätunnustiedot. Jos samaa tietokonetta käytti useampi käyttöjärjestelmäkäyttäjä, palautustyökalu on suoritettava erikseen joka käyttöjärjestelmätiliä varten.

3. Lataa palautustyökalu ja suorita se tietokoneella.

4. Windows:

1. Lataa palautustyökalu.
    2. Pura arkisto.
    3. Valitse TeamProjectsRecovery-kansio ja kaksoisnapsauta tiedostoa TeamProjectsRecovery.exe.
  5. macOS:

1. Lataa palautustyökalu.
    2. Pura arkisto.
    3. Valitse TeamProjectsRecovery-kansio ja kaksoisosoita kohtaa Run Team Projects Recovery.
    Windows macOS
    Lataus (2,42 Mt) Lataus (12,5 Mt)
  6. Avaa Team Project -tiedostot Premiere Pro- tai After Effects -sovelluksessa (samassa versiossa).

7. Tämän Team Projects -projektin synkronointi Team Project -palvelun kanssa kestää hetken. Voit nyt jakaa muutokset ja kutsua muita käyttäjiä.

Huomautus:

Palautettu Team Projects -projekti sisältää vain viimeksi paikalliselle tietokoneelle tallennetun projektin tilan vain tallentamishetkellä tietokoneelle kirjautuneen käyttäjän osalta. Työkalu ei palauta aiemmin jaettua Team Project -historiaa tai muita jakamattomia, muiden käyttäjien tekemiä muutoksia. Nykyinen käyttäjä omistaa palautetun Team Projects -projektin. Kutsu uudelleen kaikki projektissa työskennelleet käyttäjät.