Tietojen menettäminen käytettäessä Team Projectsin beetaversiota

Team Projects -esijulkaisuversion eli beetaversion projektitiedot, jotka olivat yli 40 päivää vanhat, poistettiin 14. marraskuuta.

Team Projects -projektit, joita ei ole muokattu asiakassovelluksessa (Premiere Pro tai After Effects) 7.10.2017 jälkeen eivät välttämättä enää sisällä jaksoja, Team Projects -historiaa tai muita projektitietoja.

Ongelma ei vaikuta Team Projects -projekteihin, jotka on luotu versiossa Team Projects 1.0.

Ongelma voi vaikuttaa moniin Team Projects -projekteihin, jotka on luotu beetavaiheessa. Alueita, joilla ongelma vaikuttaa, ovat Tyynenmeren Aasia, Euroopan Unioni ja Pohjois-Amerikka.

Koska Team Projects luo projekteista kopion tietokoneelle, useimmissa tapauksissa menetetyt tuotantotiedot voidaan palauttaa ja synkronoida ennalleen Team Projectsiin.

Palauta menetetyt tiedot suorittamalla Team Projects -palautustyökalu seuraavasti.

Menetettyjen tietojen palautusohjeet

1. Kytke virta tietokoneeseen, jolla Team Projects -projektia käytettiin.

2. Kirjaudu sisään saman käyttäjäprofiilin tiedoilla, jonka kautta käytit Team Projects -projektia.

Huomautus:

Jos samaan käyttöjärjestelmätiliin oli ollut kirjautuneena useita Creative Cloud (CC) -käyttäjiä, palautustyökalu palauttaa kaikki Team Projects -projektit ja poistaa Creative Cloud (CC) -käyttäjätunnustiedot. Jos samaa tietokonetta käytti useampi käyttöjärjestelmäkäyttäjä, palautustyökalu on suoritettava erikseen joka käyttöjärjestelmätiliä varten.

3. Lataa palautustyökalu ja suorita se tietokoneella.

4. Windows:

1. Lataa palautustyökalu.
    2. Pura arkisto.
    3. Valitse TeamProjectsRecovery-kansio ja kaksoisnapsauta tiedostoa TeamProjectsRecovery.exe.
  5. macOS:

1. Lataa palautustyökalu.
    2. Pura arkisto.
    3. Valitse TeamProjectsRecovery-kansio ja kaksoisosoita kohtaa Run Team Projects Recovery.
    Windows macOS
    Lataus (2,42 Mt) Lataus (12,5 Mt)
  6. Avaa Team Project -tiedostot Premiere Pro- tai After Effects -sovelluksessa (samassa versiossa).

7. Tämän Team Projects -projektin synkronointi Team Project -palvelun kanssa kestää hetken. Voit nyt jakaa muutokset ja kutsua muita käyttäjiä.

Huomautus:

Palautettu Team Projects -projekti sisältää vain viimeksi paikalliselle tietokoneelle tallennetun projektin tilan vain tallentamishetkellä tietokoneelle kirjautuneen käyttäjän osalta. Työkalu ei palauta aiemmin jaettua Team Project -historiaa tai muita jakamattomia, muiden käyttäjien tekemiä muutoksia. Nykyinen käyttäjä omistaa palautetun Team Projects -projektin. Kutsu uudelleen kaikki projektissa työskennelleet käyttäjät.