Kun haluat vaihtaa suuria tiedostoja (yli 10 Mt ja alle 1 Gt per tiedosto) Adobe asiakaspalvelu agenteilla, Adobe tarjoaa portaalin nimeltään Tiedostojen jako.

• Vain tukiagentit laukaise alkuperäisen pääsyn Tiedostojen jako -portaaliin.
  • Saat sähköpostitse aktivointilinkin.
  • Sinun täytyy kirjautua sisään Adobe-tunnuksella ja hyväksyä käyttöehdot aktivoidaksesi tilisi Tiedostojen jako -portaalissa.
  • Voit lähettää tiedostoja jaettavaksi tukiagenteilla ja ladata tukiagenttien tiedostoja jakamia.
  • Tiedosto on saatavilla yhden kuukauden ajan ensimmäisen portaalille latauksen jälkeen. Voit poistaa tiedoston tai koko kansion manuaalisesti, jos ongelmasi on ratkennut, etkä enää tarvitse sitä.

Aktivoi Tiedostojen jako -portaalin tilisi

1. Napsauta sähköpostiosoitteeseesi vastaanottamaasi portaalin linkkiä.

2. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

3. Hyväksy käyttöehdot.

Tiedostojen jako -sovelluksen käyttöehdot
  4. Tiedostojen jako -portaalin aloitussivu näytetään.

Tiedostojen jako -sovelluksen aloitussivu

Lisää uusi kansio

Lisää uusi kansio näin:

1. Napsauta Tiedostojen jako -portaalin aloitussivulla Uusi kansio luodaksesi uuden kansion.

2. Syötä Luo uusi kansio valintaikkunaan kansion nimi ja napsauta Luo.

uusi-kansio

Lähetä tiedostoja Adoben tukiagenteille

Voit lähettää tiedostoja Adoben tukiagenteille näin:

1. Napsauta Lähetä lähettääksesi tiedostosi.

Voit lähettää useita tiedostoja kerrallaan. Voit myös vetää ja pudottaa tiedostoja kansioon.

lähetä tiedostoja

Lataa Adoben tukiagenttien lähettämät tiedostot

Huomautus:

Voit ladata portaalista vain ne tiedostot, jotka Adoben tukiagentit ovat ladanneet.

1. Valitse tiedosto, jotka haluat ladata.

2. Napsauta Makrot-sarakkeessa latauskuvaketta ladataksesi tiedoston.

lataa-tiedosto

Tiedosto ladataan paikalliseen järjestelmääsi.

Poista olemassa oleva tiedosto tai kansio

Voit poistaa olemassa oleva tiedoston tai kansion näin:

1. Valitse tiedosto tai kansio, jonka haluat poistaa.

2. Napsauta Makrot-sarakkeessa Poista-kuvaketta poistaaksesi kuvakkeen.

3. Napsauta Poista tiedosto -valintaikkunassa Kyllä poistaaksesi tiedoston tai kansion.

poista tiedosto