Premiere Pron ja After Effectsin sulkeminen ei onnistu macOS 10.12.6 -käyttöjärjestelmässä

Ongelma

Premiere Pron ja After Effectsin sulkeminen ei onnistu macOS 10.12.6 -käyttöjärjestelmässä

Kuvaus

Joissakin tapauksissa After Effectsin tai Premiere Pron sulkeminen ei onnistu macOS 10.12.6 -käyttöjärjestelmässä.

Näkyviin jää pyörivä pyörä.

Tilapäisratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman siirtymällä käyttämään vain ohjelmiston suorittamaa hahmonnusta ja sulkemalla sovelluksen. Jos sovellusprosessi ei pysähdy, sinun on pakotettava sovellus sulkeutumaan.