Joissain tapauksissa Premiere Pro tai Adobe Media Encoder kaatuu käynnistyksen aikana macOS-käyttöjärjestelmässä

Ongelma

Sovellus kaatuu käynnistyksen aikana ilman virheilmoitusta käynnistysruudussa.

Kuvaus

Joissain tapauksissa, kun Premiere Pro tai Adobe Media Encoder on päivitetty viimeisimpään 12.1-versioon, sovellus kaatuu käynnistyksen aikana macOS-käyttöjärjestelmässä. Käynnistysruutu tulee näkyviin ja katoaa sitten ilman virheilmoitusta.

Ratkaisu

Adobe suosittelee, että kokeilet vaihtoehtoa 1 kaatumisongelman ratkaisemiseksi. Jos ongelma jatkuu, kokeile muita vaihtoehtoja tällä sivulla.

Huomautus:

Kansioita ei saa poistaa. Varmista, että olet ottanut varmuuskopion ennen kansion poistamista.

Vaihtoehto 1

Asenna Adobe Premiere Pro 12.1.1:n tai Adobe Media Encoder 12.1.1:n uusin päivitysversio. Tämä päivitys korjaa ei-tuettujen Type 1 -kirjasinten aiheuttaman käynnistysongelman.

Creative Cloud -työpöytäsovellus näyttää Päivitä kaikki -painikkeen tai Päivitä-painikkeet asennettujen sovellusten vieressä. Valitsemalla Päivitä tai Päivitä kaikki asennat uusimmat sovellusversiot tietokoneellesi. Asetukset siirretään uuteen versioon ja sovellusten aiemmat versiot poistetaan.

Vaihtoehto 2

1. Asenna Premiere Pro- tai Adobe Media Encoder -sovelluksen viimeisin versio.

2. Käynnistä Finder ja osoita Siirry -valikkoa.

Siirry kansioon -vaihtoehto
    Siirry kansioon -vaihtoehto
  3. Osoita Siirry kansioon Siirry-valikossa (CMD+SHIFT+G).

4. Kirjoita ponnahdusikkunaan ”~/Kirjasto”  ja osoita Siirry. Tämä vaihe vie sinut käyttäjäkirjastoon.

5. Premiere Pro: siirry kansioon Caches/Adobe/Premiere Pro/12.0

Adobe Media Encoder: siirry kansioon Caches/Adobe/Adobe Media Encoder/12.0.

6. Poista Premiere Pron ja Adobe Media Encoderin Typesupport-kansiot.

7. Käynnistä Premiere Pro tai Adobe Media Encoder.

Vaihtoehto 3

1. Poista kaikki olemassa olevat 12.x-versiot (12.0, 12.0.1 tai 12.1) tietokoneeltasi.

2. Adobe Media Encoder:

Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon ja mene kansioon "~/Dokumentit".

Luo varmuuskopiokansio ja siirrä tämä kansio siihen: /Adobe/Adobe Media Encoder/12.0

Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon ja siirry kansioon ”~/Kirjasto”.

Luo varmuuskopiokansio ja siirrä seuraavat kansiot siihen:

Caches/Adobe/Adobe Media Encoder/12.0
    Preference/com.Adobe.Adobe Media Encoder.12.0.plist
    Saved Application State/com.adobe.ame.application.cc12.savedstate

Premiere Pro:

Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon ja siirry kansioon ”~/Dokumentit”.

Luo varmuuskopiokansio ja siirrä tämä kansio siihen: Adobe/Premiere Pro/12.0

Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon ja siirry kansioon ”~/Kirjasto”.

Luo varmuuskopiokansio ja siirrä seuraavat kansiot siihen:

Caches/Adobe/Premiere Pro/12.0
    Preference/com.Adobe.PremierePro.CC12.plist
    Saved Application State/com.Adobe.PremierePro.CC12.savedState

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

Vaihtoehto 4

Adobe Creative Cloudin ja Adobe CC -sovellusten asentaminen kokonaan uudelleen. Hanki alla mainitusta linkistä Adobe Cleaner Tool -työkalu sovellusten asentamiseksi kokonaan uudelleen.

Adobe CC Cleaner Tool -ohjelmiston asentaminen.

Vaihtoehto 5

Luo uusi käyttäjätili macOS:ssä ja käytä uuden käyttäjätilin profiilia Adobe Premiere Pro CC 2018 (12.1)- tai Adobe Media Encoder CC 2018 (12.1) -sovellukselle.