Tässä asiakirjassa vastataan yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat beetaversion kokeilujakson aikana luotuja Team Projects -tiedostoja.

Yhteenveto

Team Projects -esijulkaisuversion eli beetaversion projektitiedot, jotka olivat yli 40 päivää vanhat, poistettiin 16. marraskuuta. Team Projects -projektit, joita ei ole muokattu asiakassovelluksessa (Premiere Pro tai After Effects) 7.10.2017 jälkeen eivät välttämättä enää sisällä jaksoja, Team Projects -historiaa tai muita projektitietoja. Tämä ei vaikuta projekteihin, jotka on luotu Team Projects -versiolla 1.0. Team Projects luo projekteista kopion tietokoneelle. Useimmissa tapauksissa menetetyt tuotantotiedot voidaan palauttaa ja synkronoida ennalleen Team Projectsiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi tietoni on poistettu?

Team Projectsin beetaversiolla tallennetut yli 40 päivän ikäiset tiedostot poistettiin erehdyksessä palvelintemme normaalien huoltotoimien aikana. Tämä ei vaikuta Team Projects 1.0 -versiolla luotuihin projekteihin.

Mistä tiedän, vaikuttaako tämä tietoihini?

Projektit, joihin tämä vaikuttaa, eivät aukea, tai jos ne aukeavat, niitä ei voi synkronoida palvelimelle. Näistä projekteista voi myös puuttua osia tai versiohistoriatietoja.

Miten poistetut tiedot voi palauttaa?

1. Kytke virta tietokoneeseen, jolla Team Projects -projektia käytettiin.

2. Kirjaudu sisään saman käyttäjäprofiilin tiedoilla, jonka kautta käytit Team Projects -projektia.

Huomautus:

Jos samaan käyttöjärjestelmätiliin oli ollut kirjautuneena useita Creative Cloud (CC) -käyttäjiä, palautustyökalu palauttaa kaikki Team Projects -projektit ja poistaa Creative Cloud (CC) -käyttäjätunnustiedot. Jos samaa tietokonetta käytti useampi käyttöjärjestelmäkäyttäjä, palautustyökalu on suoritettava erikseen joka käyttöjärjestelmätiliä varten.

3. Windows:

1. Lataa palautustyökalu.
    2. Pura arkisto.
    3. Valitse TeamProjectsRecovery-kansio ja kaksoisnapsauta tiedostoa TeamProjectsRecovery.exe.
  4. macOS:

1. Lataa palautustyökalu.
    2. Pura arkisto.
    3. Valitse TeamProjectsRecovery-kansio ja kaksoisosoita kohtaa Run Team Projects Recovery.
    Windows macOS
    Lataus (2,42 Mt) Lataus (12,5 Mt)
  5. Avaa Team Project -tiedostot Premiere Pro- tai After Effects -sovelluksessa (samassa versiossa).

6. Tämän Team Projects -projektin synkronointi Team Project -palvelun kanssa kestää hetken. Synkronoinnin jälkeen voit jakaa muutokset ja kutsua muita käyttäjiä.

Huomautus:

Palautettu Team Projects -projekti sisältää vain viimeksi paikalliselle tietokoneelle tallennetun projektitilan vain tallentamishetkellä tietokoneelle kirjautuneen käyttäjän osalta. Työkalu ei palauta aiemmin jaettua Team Project -historiaa tai muita jakamattomia, muiden käyttäjien tekemiä muutoksia. Nykyinen käyttäjä omistaa palautetun Team Projects -projektin. Kutsu uudelleen kaikki projektissa työskennelleet käyttäjät.

Poistaako Adobe Team Projects 1.0 -tiedot aina 40 päivän välein?

Et.

Kun palautan poistetun tiedoston paikalliselta tietokoneeltani, ovatko kaikki tiedot ja käyttöoikeudet ennallaan?

Projektin ydintietojen pitäisi olla käytettävissä. Versiohistoria ei kuitenkaan ole käytettävissä. Muut käyttäjät on kutsuttava projektiin uudelleen, kun tiedostot on synkronoitu.

En voi käyttää yritykseni palvelimia. Miten voin noudattaa palautusohjeita?

Team Projects -projektit synkronoidaan paikalliselle tietokoneelle, ei paikalliselle palvelimelle. Ota muussa tapauksessa yhteyttä tietokoneesi järjestelmänvalvojaan.

Olen opiskelija ja käytän Team Projectsia tietokoneluokan jaetulla koneella. Miten voi palauttaa tiedostot?

Se riippuu tietokoneluokan koneiden asetuksista.

• Jos paikallisia tietoja säilytetään tietokoneluokan koneilla vain tietyn ajan, ota yhteyttä luokan järjestelmänvalvojaan ja yritä noudattaa yllä annettuja ohjeita.
  • Jos tallennat tietokoneluokassa käyttämäsi tiedostot ulkoiselle tallennuslaitteelle, palauta tiedostot noudattamalla yllä mainittuja vaiheita 1–6.
  • Jos tietokoneluokan koneelle tallennetut tiedot poistetaan automaattisesti eikä sinulla ole muita paikallisia kopioita tiedoistasi, tietojasi ei valitettavasti voi palauttaa.

Mistä saan lisätietoja projektitiedostojen varmuuskopioinnista ja palauttamisesta?

Team Projects -tiedostojen parhaat varmuuskopiointi- ja palautuskäytännöt on selitetty artikkelissa Team Projects -tiedostojen arkistointi, palauttaminen tai poistaminen.

Palautus tuottaa edelleen ongelmia. Mistä saan ongelmaan liittyvää lisätukea?

Jos olet järjestelmänvalvoja, ota yhteyttä sinulle määritettyyn asiakastukiedustajaan tai ota tukeen yhteyttä Adoben asiakastukiportaalissa.