Handboek Annuleren

Adobe Connect HTML-client inschakelen

1. Gebruikersgids Adobe Connect
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Adobe Connect
    2. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    3. Adobe Connect-functies in HTML-client
    4. Adobe Connect-desktoptoepassing
    5. Technische specificaties en systeemvereisten voor Adobe Connect
    6. Sneltoetsen in Adobe Connect
  3. Adobe Connect-vergadering
    1. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    2. Adobe Connect-vergaderingen en -sessies starten, eraan deelnemen en beheren
    3. Adobe Connect-desktoptoepassing
    4. Diagnostische test in Adobe Connect voorafgaand aan vergadering
    5. Adobe Connect Central-startpagina
    6. Inhoud delen tijdens een Adobe Connect-vergadering
    7. Adobe Connect-vergaderingen bijwerken en beheren
    8. Vergaderingsrapporten en analysegegevens weergeven
    9. Notities, chatten, vragen en antwoorden, en opiniepeilingen in een Adobe Connect-vergadering
    10. Toegankelijkheidsfuncties in Adobe Connect
    11. Sneltoetsen in Adobe Connect
    12. Virtuele vergaderruimten maken en indelingen rangschikken
    13. Brainstormruimten in Adobe Connect-vergaderingen
    14. Deelnemers van vergaderingen beheren in Adobe Connect
  4. Beheer en onderhoud van Adobe Connect
    1. Adobe Connect HTML-client inschakelen
    2. SSO inschakelen in Adobe Connect
    3. De time-outperiode wijzigen
    4. Audioproviders voor Universal Voice configureren
    5. Gebruikers en groepen maken en importeren in Adobe Connect
    6. De beveiliging van Adobe Connect-accounts verbeteren
    7. Gebruiksrapporten genereren in Adobe Connect Central
    8. Adobe Connect-accounts beheren
    9. Gebruikers en groepen beheren
    10. Machtigingen instellen voor bibliotheekbestanden en -mappen
    11. Een back-up maken van gebruikersgegevens, database en instellingen van Adobe Connect Server
    12. Aangepaste rapporten samenstellen op basis van de Adobe Connect-database
    13. Schijfruimte onderhouden en de cache opschonen op een Adobe Connect-server
    14. Adobe Connect-serverlogboeken beheren en controleren
    15. Adobe Connect-services starten en stoppen
  5. Adobe Connect-evenementen
    1. Informatie over Adobe Connect-gebeurtenissen
    2. Adobe Connect-vergaderingen beheren
    3. Adobe Connect-gebeurtenissen bijwonen
    4. Adobe Connect-vergaderingen maken en wijzigen
  6. Adobe Connect-training en seminars
    1. Adobe Connect-cursussen en studieprogramma
    2. Trainingen leiden met Adobe Connect
    3. Seminars maken en beheren
    4. Trainingscursussen maken in Adobe Connect
    5. Trainingsstudieprogramma maken en beheren in Adobe Connect
    6. Over virtuele lesruimten in Adobe Connect
    7. Adobe Connect-rapporten voor het controleren van trainingsfuncties
    8. Deelnemen aan Adobe Connect-trainingssessies en -vergaderingen
    9. Ondertiteling in Adobe Connect
  7. Audio- en videoconferenties in Adobe Connect
    1. Audio in Adobe Connect-vergaderingen
    2. Adobe Connect-vergaderingen opnemen en afspelen
    3. Video in Adobe Connect-vergaderingen
  8. Gebruikersinhoud beheren in Adobe Connect
    1. Rapporten en gebruiksinformatie weergeven over geüploade inhoud
    2. Met inhoud in de inhoudsbibliotheek werken
    3. Werken met Adobe Connect-bibliotheekbestanden en -mappen

Leer hoe u de Adobe Connect HTML-client inschakelt voor beheerders en gastheren.

Alleen een lid van de groep beheerders kan de Adobe Connect HTML-client voor het gehele account in- of uitschakelen voor deelnemers.

De HTML-client voor een account inschakelen

1. Meld u als beheerder aan bij uw Adobe Connect-account en klik op het tabblad Beheer.

2. Klik op het subtabblad Compatibiliteit en besturing.

3. Open de instellingen voor de HTML-client.

4. Selecteer de opties om de HTML-client in te schakelen voor vergaderingen, virtuele lesruimten, en webinars.

5. Sla de instellingen op.

HTML-client inschakelen
    HTML-client inschakelen

Opmerking:

Deze instelling is alleen van toepassing als de beheerder het geforceerd starten van een sessie in de Adobe Connect-toepassing onder Geavanceerde instellingen NIET heeft ingeschakeld. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, worden alle gebruikerssessies voor Adobe Connect in een HTML-client gestart.

HTML-weergave inschakelen in browser

1. Meld u als beheerder aan bij uw Adobe Connect-account en klik op het tabblad Beheer.

2. Klik op het subtabblad Compatibiliteit en besturing.

3. Open de instellingen voor de HTML-client.

4. Selecteer de optie HTML-client gedwongen inschakelen voor alle bestaande vergaderruimten in dit account

5. Sla de instellingen op.

De Browserinterface wordt automatisch ingeschakeld voor gebruikers om mee te doen in de browsermodus.

Ingeschakeld

HTML-weergave inschakelen in toepassing

1. Meld u als beheerder aan bij uw Adobe Connect-account en klik op het tabblad Beheer.

2. Klik op Vergaderingen > Nieuwe vergadering.

3. Selecteer een optie onder de kop Toepassingsinterface in de Standaard of Klassieke weergave om het gebruik van de Adobe Connect-vergadertoepassing te forceren.

4. Sla de instellingen op.

toepassingsinterface

Toetreden tot de ruimte met de HTML-client

Er is ten minste één gastheer vereist met de Adobe Connect-desktoptoepassing om de ruimte te openen en te beheren. De deelnemers hebben toegang tot een livesessie met behulp van de HTML-client, zelfs als Adobe Flash in de browser ontbreekt of is uitgeschakeld.

Krijg toegang tot de ruimte als deelnemer van een computer waarop de Adobe Connect-desktoptoepassing niet is geïnstalleerd. U kunt de vernieuwde Adobe Connect-aanmeldingspagina bekijken.

Aanmeldingsscherm van HTML-client

Klassieke weergave forceren

Beheerders kunnen ook het gebruik van de Adobe Connect-toepassing forceren onder de instellingen voor Compatibiliteit en besturing. Deze instelling voor compliance forceert het gebruik van de Adobe Connect-vergadertoepassing standaard in de klassieke weergave.

1. Meld u als beheerder aan bij uw Adobe Connect-account en klik op het tabblad Beheer.

2. Klik op het subtabblad Compatibiliteit en besturing.

3. Open de instellingen voor de HTML-client.

4. Selecteer de optie om de klassieke weergave te forceren onder Toepassingsinterface. Deze instelling voor compliance forceert het gebruik van de Adobe Connect-vergadertoepassing.

5. Sla de instellingen op.

Klassieke weergave forceren
Klassieke weergave forceren

Opmerking:

Bij wijze van uitzondering volgt het afspelen van de opname niet de markering van het accountniveau. Overschakelen naar Klassieke weergave is voor vergaderingen en niet voor opnames. Zie Adobe Connect-vergaderingen opnemen en afspelen voor meer informatie over het opnemen.