Downloads en updates voor Adobe Connect

Toepassingen, patches en apps voor Adobe Connect downloaden alsmede toegang tot informatie over het upgraden van gehoste accounts.

Gebruik het hulpmiddel voor upgraden om te bepalen wanneer uw Adobe Connect-accounts wordt geüpgraded naar Adobe Connect 11.2.2.

NB: Het widgethulpmiddel zal alleen de upgrade-datums tonen zodra de volgende versie van Adobe Connect is aangekondigd.

Adobe Connect-vergadertoepassing

De Adobe Connect-vergadertoepassing biedt betere prestaties en een betere algemene vergaderervaring en is nodig om uw scherm te delen in een Adobe Connect-vergadering.Deze kan met behulp van de onderstaande installatiebestanden worden geïnstalleerd voordat u gaat vergaderen.

Voor organisaties waarvan de eindgebruikers de Adobe Connect-toepassing niet zelf mogen installeren, is voor IT-afdelingen het MSI-installatiebestand beschikbaar om de applicatie te distribueren.

Bij gebruik van Firefox op Mac OS moet u rechtsklikken op de betreffende toepassingslink hieronder en 'Pagina opslaan als' om de toepassing te downloaden.

Vergadertoepassingen voor Adobe Connect

De vergadertoepassingen van Adobe Connect zijn achterwaarts compatibel met eerdere versies van Adobe Connect. Houd er rekening mee dat, hoewel er momenteel geen toepassing voor Linux is, gebruikers van Linux (Ubuntu, Red Hat en OpenSUSE) vergaderingen kunnen bijwonen, organiseren of presenteren in een browser.

• Voor Windows (64- en 32-bits): Klik hier om te installeren (versie 2021.4.36.64, gepubliceerd op 7 mei 2021. Opmerkingen bij de release)
  • Voor Mac: Klik hier om te installeren (versie 2021.4.36.64, gepubliceerd op 7 mei 2021. Opmerkingen bij de release)
  • MSI-installer voor IT-beheerders:
    • Voor Windows (64-bits): Klik hier om te downloaden (download versie 2021.4.36 in .msi-indeling, gepubliceerd op 7 mei 2021). De versie van de toepassing die in het Windows-scherm Programmabestanden wordt getoond, zal 2021.4.36.64 zijn. Het MSI-bestand ondersteunt standaard opdrachtregelopties. Raadpleeg voor volledige informatie deze link.
    • Voor Windows (32-bits): Klik hier om te downloaden (download versie 2021.5.5.32 in .msi-indeling, gepubliceerd op 13 mei 2021). De versie van de toepassing die in het Windows-scherm Programmabestanden wordt getoond, zal 2021.5.5.32 zijn. Het MSI-bestand ondersteunt standaard opdrachtregelopties. Raadpleeg voor volledige informatie deze link.
  • Standalone installatiebestand voor Windows:
    • Voor Windows (64-bits): Klik hier om te downloaden (download versie 2021.4.36 in .exe-indeling, gepubliceerd op 7 mei 2021). De versie van de toepassing die in het Windows-scherm Programmabestanden wordt weergegeven, zal 2021.4.36.64 zijn.
    • Voor Windows (32-bits): Klik hier om te downloaden (download versie 2021.5.5.32 in .exe-indeling, gepubliceerd op 13 mei 2021). De versie van de toepassing die in het Windows-scherm Programmabestanden wordt weergegeven, zal 2021.5.5.32 zijn.

Voor klanten met diensten op locatie en managed services met oudere versies van Adobe Connect (ouder dan 11.0)

Patches voor Adobe Connect (gelicentieerde implementaties)

De volgende patches zijn alleen bedoeld voor gebruik door gelicentieerde implementaties (op locatie).
De installaties van klanten op gehoste implementaties worden automatisch bijgewerkt met deze patches; voor de klant hebben deze bestanden geen waarde. Instructies voor implementatie worden bij de patches meegeleverd.

Adobe Connect-apps

De Adobe Connect-software biedt u de mogelijkheid om de functionaliteit aan te passen en uit te breiden naar alles wat u kunt bedenken op het gebied van webconferenties. Kies uit een groeiende bibliotheek van bestaande apps, maak eigen apps of maak gebruik van onze vertrouwde partners om apps op maat voor u te ontwikkelen.

Bezoek hier de pagina met apps

Aanvullende downloads

Toepassingen van Adobe Connect Mobile

Met Adobe Connect Mobile kunt u een vergadering bijwonen via uw iOS- of Android-apparaat. Adobe Connect Mobile is geoptimaliseerd voor een klein scherm en biedt een fantastische ervaring voor vergaderingen.