Adobe Connect-beheerders kunnen veilige HTTPS-verbindingen inschakelen en handhaven om de beveiliging van hun servers uit te breiden.

Adobe Connect-beheerders kunnen de beveiliging van hun account verbeteren op het tabblad Beheer.

1. Klik op Beheer > Account > Meer instellingen.

2. Selecteer SSL-verbinding vereist (RTMPS), zodat Adobe Connect het gebruik van het RTMPS-protocol afdwingt.

3. Selecteer Uitgebreide beveiliging inschakelen om de webservices-API's te dwingen een beveiligde (HTTPS-)verbinding te gebruiken en een nieuwe sessie-id te genereren na een geslaagde aanmelding.

Opmerking: Adobe raadt aan de optie Uitgebreide beveiliging in te schakelen.