Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Hoe kan ik een verbindingsprobleem oplossen?

Gebruik het hulpprogramma Verbindingstest om verbindingsproblemen op te lossen. Kies in de vergaderruimte Help > Probleemoplossing om de test uit te voeren. Zie voor meer informatie over verbindingsproblemen, zie Verbindingsproblemen oplossen | Adobe Connect.

Welke trainingsopties zijn beschikbaar voor gebruikers?

Bekijk de lijst met beschikbare trainingsevenementen en registreer u voor de cursussen die relevant zijn voor u.

Waarom moet ik de Adobe Connect-toepassing voor desktops installeren voordat ik het scherm ga delen?

De toepassing voor desktops is noodzakelijk om het scherm te delen, gesprekken vast te leggen en bestanden te delen. Zie Toepassing voor desktops.

Waarom opent een vergadering niet in Chrome of een andere browser?

Flash is niet standaard ingeschakeld in browsers of er kunnen sandboxing-problemen zijn. Als u een vergadering wilt bijwonen in een browser, raadpleegt u Vergaderingen bijwonen in browsers.

Installatie

Hoe maak ik mijn eigen Adobe Connect-ruimte?

U kunt een vergaderruimte maken in Adobe Connect Central.

Kan ik mij aanmelden voor een gratis proefversie van Adobe Connect?

Ja. U kunt Adobe Connect proberen voordat u op een abonnement neemt. Als u bent uitgenodigd voor een Adobe Connect-vergadering, hebt u geen proefaccount nodig. Klik op de vergaderingslink die u hebt ontvangen.

Kan ik de Adobe Connect-app downloaden voor de vergadering begint?

Ja. De gebruikers worden aangeraden om de toepassing vooraf te installeren en diagnostische tests voorafgaand aan de vergadering uit te voeren voor een probleemloze ervaring. Meer informatie over de toepassing voor desktops.

Kan ik de toegang tot mijn Adobe Connect-ruimte beperken?

Ja. Er zijn verschillende mogelijkheden om te bepalen wie er aan de vergadering kan deelnemen. Kies vanuit uw Adobe Connect-vergaderruimte Vergadering > Toegang beheren. Kies vervolgens een van de opties in het submenu. U kunt deelname ook via Adobe Connect Central beheren.

Hoe stel ik Adobe Connect Central in voor mijn bedrijf?

Audio en video

Kan ik Adobe Connect gebruiken voor videoconferenties?

Ja. Kies Pods > Videotelefonie en klik op Stream openen. Kom meer te weten over het instellen van video voor vergaderingen.

Hoe kan ik mijn microfoon dempen?

Klik op de microfoonknop op de menubalk om uw microfoon in en uit te schakelen. Of kies Microfoonvolume dempen in het menu naast de microfoonknop. Kom meer te weten over audio in vergaderingen.

Waarom kan ik een opname niet op mijn tablet afspelen?

De opnamen van de vergadering worden in Flash gemaakt. Een groot aantal mobiele apparaten biedt geen ondersteuning voor Flash. Kom te weten hoe u een opname naar MP4-indeling converteert, zodat u deze op een mobiel apparaat kunt afspelen.

Waar is de opname van mijn vergadering?

Wanneer u een vergadering opneemt, wordt een unieke URL aan de opname toegewezen. De URL wordt in Connect Central opgeslagen op het Tabblad Opnamen voor de vergaderruimte. Kom te weten hoe u een opgenomen vergadering afspeelt en hoe u een opname deelt met anderen.

Geavanceerde inhoud

Waar kan ik hulp krijgen met mijn Adobe Connect-implementatie op locatie?

Hoe kan ik de Adobe Connect-omgeving aanpassen of automatiseren?

Kom meer te weten over ontwikkelen met Adobe Connect in het Adobe Connect Developer Center.

Kan ik Connect als een LMS gebruiken?

Ja. Kom te weten hoe u Adobe Captivate en Connect integreert om Adobe Connect als uw Learning Management System (LMS) te gebruiken.

Hoe kan ik een gebeurtenis of seminar opzetten?

Kom te weten hoe u de wizard Gebeurtenis gebruikt om een gebeurtenis te maken, of de wizard Seminar gebruikt om een seminar te maken.

Ik heb informatie over het beheren van Adobe Connect nodig.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord achterhalen?

Als u een fout met een ongeldige gebruiker of een ongeldig wachtwoord ziet, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door op de link Wachtwoord vergeten te klikken.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcard en andere factureringsgegevens bijwerken via de pagina Abonnement beheren. Ga naar de online Adobe Connect-winkel. Voer het nummer en wachtwoord van uw bestelling in om uw account te openen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Wat gebeurt er met mijn vergaderruimte?

Wanneer uw proefversie verloopt, kunt u zich registreren voor een maand- of jaarabonnement om uw vergaderruimte te behouden. Zie de veelgestelde vragen over Adobe Connect voor meer informatie.

Hoe annuleer ik mijn account?

Kies in Adobe Connect Central Beheer > Serviceplan > Serviceplan wijzigen > Plan annuleren. U kunt uw abonnement ook via de online Adobe Connect-winkel annuleren. Voer het nummer en wachtwoord van uw bestelling in om uw account te openen. In de veelgestelde vragen over Adobe Connect vindt u meer informatie over het beheren van uw Adobe Connect-account.

Contactopties

Verbinding maken

Ondersteuningsafgevaardigen kunnen ondersteuning krijgen via:

Telefoon: 1-800-422-3623 (VS en Canada)

Chatten: Verbinding met chat-ondersteuning