Adobe Bridge crasht bij het openen van een afbeeldingsbestand in Camera Raw

Probleem

Wanneer u in Adobe Bridge probeert een afbeeldingsbestand direct in Camera Raw (JPG, RAW of andere indelingen) te openen, wordt de afbeelding niet in het Camera Raw-venster geopend en crasht Bridge.

Crashrapport
Crashrapport van Adobe Bridge

Besturingssysteem

Windows

Tijdelijke oplossing

Om dit probleem op te lossen, raden we u aan de onderstaande instructies te volgen en uw NVIDIA-stuurprogramma bij te werken:

1. Verwijder handmatig alle modules van het grafische NVIDIA-stuurprogramma die op uw systeem zijn geïnstalleerd. Hier vindt u een video waarin wordt uitgelegd hoe u het grafische NVIDIA-stuurprogramma van uw systeem kunt verwijderen.

2. Start uw computer opnieuw op.

3. Installeer de nieuwste Game Ready NVIDIA-stuurprogramma's.

Opmerking:

Belangrijk: met het uitvoeren van Windows Update wordt uw grafische stuurprogramma niet bijgewerkt. Ga rechtstreeks naar de website van uw kaartfabrikant om op stuurprogramma-updates te controleren.

Ga als volgt te werk als het probleem zich blijft voordoen:

1. Ga naar Bewerken > Camera Raw-voorkeuren > Prestaties.

2. Kies in het dialoogvenster Prestaties Grafische processor gebruiken en selecteer Uit bij de instellingsopties.

Opties voor GPU-instellingen gebruiken
    Opties voor GPU-instellingen gebruiken