Adobe Bridge crasht bij het openen van een afbeeldingsbestand in Camera Raw

Probleem

Wanneer u in Adobe Bridge probeert een afbeeldingsbestand direct in Camera Raw (JPG, RAW of andere indelingen) te openen, wordt de afbeelding niet in het Camera Raw-venster geopend en crasht Bridge.

Crashrapport
Crashrapport van Adobe Bridge

Besturingssysteem

Windows

Tijdelijke oplossing

Om dit probleem op te lossen, raden we u aan de onderstaande instructies te volgen en uw NVIDIA-stuurprogramma bij te werken:

1. Verwijder handmatig alle modules van het grafische NVIDIA-stuurprogramma die op uw systeem zijn geïnstalleerd. Hier vindt u een video waarin wordt uitgelegd hoe u het grafische NVIDIA-stuurprogramma van uw systeem kunt verwijderen.

2. Start uw computer opnieuw op.

3. Installeer de nieuwste Game Ready NVIDIA-stuurprogramma's.

Opmerking:

Belangrijk: met het uitvoeren van Windows Update wordt uw grafische stuurprogramma niet bijgewerkt. Ga rechtstreeks naar de website van uw kaartfabrikant om op stuurprogramma-updates te controleren.

Ga als volgt te werk als het probleem zich blijft voordoen:

1. Ga naar Bewerken > Camera Raw-voorkeuren > Prestaties.

2. Kies in het dialoogvenster Prestaties Grafische processor gebruiken en selecteer Uit bij de instellingsopties.

Opties voor GPU-instellingen gebruiken
    Opties voor GPU-instellingen gebruiken

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online