Fout bij het installeren van invoegtoepassingen

Wanneer u probeert om invoegtoepassingen voor Creative Cloud-producten te installeren, mislukt de installatie. Er verschijnt een foutbericht waarin staat dat de invoegtoepassing niet compatibel is met Adobe-toepassingen.

Het bericht 'Installatie van invoegtoepassing mislukt'

Oplossingen

Probeer deze oplossingen:

1. Controleer de compatibiliteit van invoegtoepassingen met Creative Cloud-producten

Hebt u een favoriete invoegtoepassing van een oudere versie van een Creative Cloud-toepassing die u wilt gebruiken? Controleer de pagina Adobe Add-ons (of website van andere ontwikkelaar van invoegtoepassingen) om te kijken of een bijgewerkte versie bestaat.

2. Gebruik een andere browser

Vaak is de gemakkelijkste manier voor het oplossen van mislukte downloads om de download opnieuw te proberen met gebruik van een andere browser. Als u bijvoorbeeld Internet Explorer in Windows gebruikt, probeert u Firefox. Als u Firefox in macOS gebruikt, probeert u Safari.

3. Start de Creative Cloud-desktopapp opnieuw

Meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp en meld u opnieuw aan. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of te deactiveren voor meer informatie.

4. Zorg dat de invoegtoepassing beschikbaar is in de Creative Cloud-desktopapp

Een geslaagde installatie van een invoegtoepassing die compatibel is met een Creative Cloud-toepassing wordt weergegeven in de Creative Cloud-desktopapp.

1. Controleer dat de installatie van uw invoegtoepassing wordt weergegeven onder de sectie Activiteitsstroom van het tabblad Start
  2. Start de toepassing opnieuw op.

5. Start de Adobe-toepassing opnieuw

Sluit de Adobe-toepassing af en start deze opnieuw.

6. Verwijder de toepassing en installeer deze vervolgens opnieuw

Deze oplossing is voor producten behalve Dreamweaver CC en Flash Pro CC. Voor deze twee producten blijft u de vorige versies gebruiken tot er een oplossing beschikbaar is.

Opmerking:

Deze oplossing werkt voor de meeste situaties. Als het niet werkt voor u, moet u de vorige versie van uw product gebruiken tot er een oplossing beschikbaar is.

1. Verwijder het Creative Cloud-product waarvoor u de invoegtoepassingen wilt installeren. Zie Creative Cloud-apps verwijderen voor meer informatie..

2. Start uw computer opnieuw op.

3. Installeer het Creative Cloud-product opnieuw. Zie Creative Cloud-apps downloaden en installeren voor meer informatie.