Als beheerder van de Adobe Admin Console kunt u gebruikers toevoegen aan of verwijderen uit uw organisatie. U kunt ook productmachtigingen (bijvoorbeeld Document Cloud) en gebruikers aan groepen koppelen.

Wanneer u de koppeling tussen gebruikers en hun machtigingen verbreekt, worden gebruikergegenereerde inhoud en workflows die gebruikers hebben gestart, over het algemeen ook ontkoppeld. Voorbeelden van gebruikergegenereerde inhoud en workflows van Document Cloud zijn:

• Bestandsopslag
  • Bestanden delen
  • Formulieren invullen en tekenen
  • Verzenden voor handtekening

Afhankelijk van het ID-type hebben gebruikers nog steeds toegang tot gebruikergegenereerde inhoud en workflows, zelfs nadat de machtiging is verwijderd. Adobe ID-gebruikers kunnen zich nog steeds aanmelden bij Document Cloud-services en hebben toegang tot hun gebruikergegenereerde inhoud en workflows die dan 'gratis' of 'alleen-lezen' zijn. Gebruikers van een Enterprise ID of Federated ID kunnen zich echter niet meer aanmelden voor Document Cloud-services. Meer informatie voer ID's beheren

Het is ook mogelijk gebruikers opnieuw aan hun gebruikergegenereerde inhoud en workflows te koppelen. Als u bijvoorbeeld een gebruiker uit een groep met een Document Cloud-machtiging verwijdert, OF als u een groep met een Document Cloud-machtiging van een gebruiker verwijdert, kunt u de gebruiker later opnieuw aan de machtiging koppelen. Wanneer u dit doet, krijgen gebruikers opnieuw toegang tot gebruikergegenereerde content en workflows.