Genereert Adobe één versleutelingssleutel per organisatie of één sleutel per geclaimd domein?

U kunt een toegewezen versleutelingssleutel gebruiken voor elk actief domein in uw organisatie.

Word ik gewaarschuwd wanneer bestaande inhoud is versleuteld?

Ja, de Admin Console geeft een melding wanneer bestaande inhoud is versleuteld.

Kan ik de versleutelingssleutel voor een domein intrekken nadat deze is ingeschakeld?

Ja, u kunt een versleutelingssleutel intrekken. Als u de versleutelingssleutel intrekt, hebben uw gebruikers geen toegang meer tot inhoud die met de versleutelingssleutel is versleuteld.

Hoe kan ik toegang tot inhoud herstellen nadat de versleutelingssleutel is ingetrokken?

Als u gebruikers weer toegang wilt verlenen tot de inhoud waarvan de versleutelingssleutel is ingetrokken, schakelt u de versleutelingssleutel opnieuw in via de Admin Console.

Kunnen gebruikers door bestanden bladeren nadat de versleutelingssleutel is uitgeschakeld?

Ja, gebruikers kunnen door bestanden bladeren maar hebben geen toegang tot de inhoud van de bestanden.

Wat gebeurt er als de versleutelingssleutel wordt ingetrokken terwijl er een bestandssynchronisatiebewerking wordt uitgevoerd?

In dat geval mislukt de synchronisatiebewerking.

Welke apps, services en gegevens worden niet beïnvloed door de toegewezen versleutelingssleutel?

De volgende gegevens worden niet versleuteld met de toegewezen versleutelingssleutel en het intrekken van de sleutel heeft geen invloed op deze gegevens:

• Gegevens van leden van een organisatie met een Adobe ID-account (tenzij de gebruiker samen met anderen aan inhoud werkt en gebruikers met een Enterprise ID of Federated ID de samenwerking zijn gestart).
  • Metagegevens (bestandsnaam, naam van de verzameling, lettertypegebruik, MIME-type en andere kenmerken die nodig zijn om door een verzameling te bladeren)
  • Video's die zijn gepubliceerd met Premiere Clip en Adobe Voice
  • Lightroom-foto's
  • Kleuren die zijn opgeslagen met de Adobe Color-service
  • Alle gegevens die worden beheerd met Behance- en Adobe Font-services
  • Alle gegevens die worden beheerd door de Marketing Cloud
  • Opgeslagen applicatievoorkeuren
  • Informatie over de eigenaar van het account, zoals naam, emailadres, licenties en andere basisinformatie van het account.

Neem voor meer informatie contact op met uw Adobe-accountmanager.

Als een gebruiker gegevens uploadt wanneer de versleutelingssleutel is ingetrokken, worden de gegevens dan versleuteld met behulp van standaardversleutelingssleutels?

Nee, standaardversleutelingssleutels worden niet gebruikt. De gebruiker kan geen gegevens uploaden omdat er geen geldige sleutel aanwezig is.

Waar vind ik meer informatie over beveiliging voor Creative Cloud voor ondernemingen?

Waar vind ik meer informatie over de beveiliging voor Document Cloud voor ondernemingen?