Lees meer over de functies van Adobe Fresco die worden ondersteund op de iPad en op Windows-apparaten.

-  Ondersteund.   -  Niet ondersteund.  -  Gedeeltelijk ondersteund.

Functie iPad Windows-apparaten Opmerkingen
Vectorpenselen
Pixelpenselen
Livepenselen
Penseelinstellingen
Rechte lijn

Gereedschappen Transformeren, Pipet en Vullen
Selectie
Maskers
Kleuren
Lagen
Ondersteuning voor stylussen Op de Microsoft Surface wordt de knop op de stylus niet ondersteund.
Magnetische lijn
Aanpasbare interface
Ongedaan maken/Opnieuw uitvoeren is verbeterd

Modus Volledig scherm
Donkere modus

Snelknop
Naam en avatar bewerken in de app Bewerk je profiel op accounts.adobe.com https://account.adobe.com/profile.
Afbeeldingen importeren
Kleurenbibliotheken
Clouddocumenten

Uitwisseling tussen Photoshop en Fresco
Fresco-illustraties gebruiken in Illustrator Als je illustraties hebt gemaakt met vectorpenselen in Fresco, kun je ze als PDF exporteren en bewerken in Illustrator.
Sketch/Draw-projecten handmatig importeren Binnenkort beschikbaar: de mogelijkheid om Sketch/Draw-projecten handmatig te importeren met behulp van Assets Web.
Publiceren naar Behance Exporteer je illustratie uit Fresco op een Microsoft Surface, sla een kopie op de desktop op en publiceer deze vervolgens op Behance.
Ontdekken: Bladeren in Fresco-illustraties op Behance

Gedeeltelijk ondersteund op Microsoft Surface. Gebruikers kunnen naar het web gaan om Fresco-illustraties en -streams op Behance weer te geven.

Je kunt door Fresco-illustraties bladeren via de volgende directe koppelingen: https://www.behance.net/live/adobe-fresco https://www.behance.net/galleries/Fresco

Timelapse
Publiceren, exporteren en delen
Een fout melden

Heb je een vraag of een idee?

Als je een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit je dan aan bij de Adobe Fresco-gemeenschap. We horen graag van je en kijken uit naar je creaties.