Probleem: er treden afdrukfouten op tijdens het afdrukken vanuit Photoshop Elements 13

Tijdens het afdrukken van afbeeldingen met Photoshop Elements 13, treden de volgende fouten op:

1. Afdruktaken worden naar dezelfde printer gestuurd, zelfs als u de printer wijzigt waarnaar u een afdruktaak wilt sturen.
  2. U ontvangt een foutbericht:
    De opgeslagen printerinformatie is niet compatibel met deze versie van Photoshop Elements, of de opgeslagen printer is niet meer beschikbaar
    .

Oplossing: de update Photoshop Elements 13.1 uitvoeren

Belangrijk: Voordat u de update toepast, dient u de voorkeuren voor Photoshop Elements 13 terug te zetten (Druk op Ctrl/Cmd + K, en klik in het dialoogvenster Voorkeuren op Voorkeuren opnieuw instellen bij het starten).

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• In het dialoogvenster updates van Photoshop Elements 13 klikt u op Nu installeren of Installeren bij afsluiten.
  • In de Photoshop Elements 13 Editor klikt u op het pictogram dat een beschikbare update aankondigt () en vervolgens op Nu installeren of Installeren bij afsluiten.

Opmerking:

Voor een lijst met updates raadpleegt u de pagina Photoshop Elements 13 updates.