Foutmelding: 'koptekstlengte te lang' | Downloaden | Photoshop Elements / Premiere Elements

Probleem

Wanneer u Photoshop Elements of Premiere Elements probeert te downloaden, mislukt de installatie en wordt een van de volgende berichten weergegeven:

413 Koptekstlengte te lang wanneer u probeert Photoshop Elements <versienummer> te downloaden.

413 Koptekstlengte te lang wanneer u probeert Premiere Elements <versienummer> te downloaden.

Oplossing

Dit probleem kan optreden als gevolg van bestaande cookies in de cache van de webbrowser. Door de browsercache te wissen en het opnieuw te proberen, kunt u dit probleem oplossen:

1. Sluit de huidige download af
  2. Wis de cookies en cache van uw browser. Ga naar Browsercache en -cookies wissen voor meer informatie hoe u dit kunt doen.
  3. Download Photoshop Elements of Premiere Elements opnieuw.

Als de bovenstaande oplossing niet werkt, probeer dan direct te downloaden vanaf de volgende locatie:

Browsercache en -cookies wissen

De volgende secties bevatten instructies over hoe u de browsercache en -cookies op de meest voorkomende browsers kunt wissen.

Chrome

1. Voer in de adresbalk van de browser het volgende in: chrome://settings/clearBrowserData
  2. Selecteer de volgende opties:
  • Browsergeschiedenis
  • Downloadgeschiedenis
  • Cookies en andere site- en plug-in-gegevens
  • Gecachte afbeeldingen en bestanden

In het vervolgkeuzemenu 'De volgende items verwijderen uit' kunt u de tijdsperiode kiezen waarvoor u de in het cachegeheugen opgeslagen informatie wilt wissen. Selecteer 'Begin van de tijd' om uw hele cachegeheugen te wissen.

1. Klik op Browsegegevens wissen.
  2. Sluit alle browservensters en open de browser opnieuw.

Firefox

1. Selecteer in het menu Geschiedenis de optie Recente geschiedenis wissen. Als de menubalk verborgen is, drukt u op Alt om deze zichtbaar te maken.
  2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode het gewenste bereik; selecteer Alles om uw hele cachegeheugen te wissen.
  3. Klik op de pijl-omlaag naast Details om te kiezen welke elementen van de geschiedenis u wilt wissen; selecteer Alle items om uw hele cachegeheugen te wissen.
  4. Klik op Nu wissen.
  5. Sluit alle browservensters en open vervolgens de browser opnieuw.

Internet Explorer 9 en later

1. Selecteer Extra (via het tandwielpictogram) > Veiligheid > Browsegeschiedenis verwijderen. Als de menubalk verborgen is, drukt u op Alt om deze zichtbaar te maken.
  2. Schakel het selectievakje Favoriete websitegegevens bewaren uit en selecteer:
  • Tijdelijke internetbestanden of tijdelijke internetbestanden en websitebestanden
  • Cookies of Cookies en websitegegevens
  • Historie
  1. Klik op Verwijderen. U krijgt een bevestiging onder in het venster te zien wanneer het proces is voltooid.
  2. Sluit alle browservensters en open vervolgens de browser opnieuw.

Opera

1. In het Opera-menu selecteert u Instellingen en vervolgens Privé-gegevens verwijderen...
  2. In het dialoogvenster dat nu wordt weergegeven, selecteert u de items die u wilt uitschakelen en klikt u daarna op Verwijderen.
  3. Sluit alle browservensters af en open vervolgens de browser opnieuw.

Safari

Safari 8

1. In het Safari-menu selecteert u Geschiedenis en websitegegevens wissen...
  2. Selecteer de gewenste tijdsperiode en klik op Nu wissen.
  3. Selecteer Safari > Safari afsluiten of druk op Command-Q om de browser te verlaten.

Safari 7 en eerdere versies

1. Selecteer in het Safari-menu Safari opnieuw instellen...
  2. Selecteer de items die u opnieuw wilt instellen en klik vervolgens op Opnieuw instellen. Als u in Safari 5.1 Alle websitegegevens verwijderen selecteert, worden zowel cookies als de cache verwijderd.
  3. Selecteer Safari > Safari afsluiten of druk op Command-Q om de browser te verlaten.