Probleem: Photoshop Elements blokkeert wanneer u op Proefversie starten klikt

Wanneer u de Photo Editor start nadat u een proefversie van Photoshop Elements hebt geïnstalleerd, wordt het scherm Proefversie starten weergegeven. Nadat u op Proefversie starten klikt, bevriest of crasht het scherm.

Oplossing: geef de software een ogenblik de tijd om te starten

Wacht nadat u op Proefversie starten hebt geklikt een paar seconden of minuten tot de software start. Deze vertraging treedt alleen op wanneer u uw proefversie voor de eerste keer start.