Om Adobe Premiere Elements te starten, voert u een van de volgende handelingen uit:

• In Windows
    • Zoek naar het pictogram Adobe Premiere Elements  op uw bureaublad en dubbelklik hierop.
  • In Mac
    • Start de zoekfunctie op het dock.
    • Zoek naar Adobe Premiere Elements en dubbelklik hierop.

Met het Welkomstscherm kunt u starten in de verschillende werkruimtes van Adobe Premiere Elements: Foto-editor, Organizer en Video-editor.

Opmerking:

U hebt Photoshop Elements nodig voor het bewerken van foto's.

Klik op een knop om aan de slag te gaan. Wij raden aan te beginnen met Organizer.

Foto-editor

De Foto-editor biedt drie bewerkingsniveaus die zijn ontworpen voor alle gebruikers van beginners tot experts: Snel, Met instructies en Professioneel.

Organizer

Met de Organizer kunt u gemakkelijker uw foto's importeren, ordenen en zoeken op basis van de personen op de foto's, de opnamelocatie, of wat u aan het doen was.

Video-editor

De Video-editor biedt drie bewerkingsniveaus die zijn ontworpen voor alle gebruikers van beginners tot experts: Snel, Met instructies en Professioneel.

Import photos and videosGetting started tutorials for Adobe Premiere Elements