Probleem: Premiere Pro CC 2015 loopt vast bij het starten van de toepassing op een computer met Windows en een AMD CPU.

Gebruikers rapporteren dat Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) vastloopt op Windows-computers met een AMD CPU.

Oplossing: gebruik een eerdere versie van Premiere Pro

Momenteel start Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) niet op Windows-computers waarop een AMD is geïnstalleerd. Gebruik een eerdere versie van Premiere Pro tot een oplossing verkrijgbaar is.

Als er geen eerdere versie van Premiere Pro is geïnstalleerd, voert u een van de volgende handelingen uit.

• Installeer Premiere Pro CC 2014 via de Creative Cloud-toepassing
  • Installeer Premiere Pro CC 2015 (9.0) vanaf de ProDesignTools-website.

Voer een update uit naar Premiere Pro CC 2015 (9.0.2) door de volgende 9.0.2-patch toe te passen.

Binnenkort is een update beschikbaar waarin dit probleem is verholpen.