Onverwacht gedrag met Adobe Premiere Pro CC 2015 na het bijwerken naar Mac OS X 10.11

Gebruikers van Adobe Premiere Pro CC 2015 (en vroeger) kunnen onverwacht gedrag ervaren na de upgrade naar Mac OS X 10.11 (El Capitan). Deze problemen worden in een volgende versie opgelost. Adobe raadt aan dat gebruikers momenteel op Mac OS X 10.10.x blijven.

Een veelvoorkomende fout is dat wanneer een video is gepauzeerd de afbeelding een geelgroene kleurtoon met rode strepen heeft (zie de afbeelding). De huidige oplossing is om in de Projectinstellingen de renderer te wijzigen naar Mercury Playback Engine Software Only.

Raadpleeg deze blogpost voor meer informatie.