Opslag voor Adobe Premiere Rush upgraden

Lees hoe opslag werkt en hoe u deze kunt beheren en upgraden.

Alle Premiere Rush-abonnementen worden met cloudopslag geleverd. Hierdoor hebt u op al uw apparaten toegang tot uw Premiere Rush-projecten, zodat u waar u ook bent video's kunt maken en delen. Lees verder voor meer informatie over hoe u uw cloudopslag kunt upgraden en beheren.

Op hoeveel opslag heb ik recht?

Overzicht

Basiscloudopslag entitlement

Adobe Premiere Rush-startersabonnement

2 GB

• Adobe Premiere Rush-abonnement voor één app
  • Adobe Premiere Pro-abonnement voor één app
  • Creative Cloud-abonnement voor alle apps

100 GB

Als u een abonnement hebt dat 100 GB aan opslag omvat en u wilt meer kopen, kunt u upgraden naar abonnementen met 1, 2, 5 of 10 TB.

Zie Hoe upgrade ik mijn opslag? voor meer informatie over het upgraden van opslag.

Hoe upgrade ik mijn opslag?

Bent u een individuele klant, gebruik dan de volgende tabel voor meer informatie over hoe u uw opslag kunt upgraden.

Bent u een klant met Creative Cloud voor ondernemingen of Creative Cloud voor teams, neem dan contact met ons op over het upgraden van uw opslag.

Aangeschaft bij

Type abonnement

Upgrade-instructies voor opslag

N.v.t.

Starter

Koop een Premiere Rush-abonnement om meer dan 100 GB aan opslag te krijgen. Zie Van het startersabonnement naar een betaald abonnement upgraden voor meer informatie hierover.

Apple App Store, Samsung Galaxy Store of Google Play Store

Betaald

Klik op deze link om 1 TB aan extra opslag van Adobe te kopen of neem contact met ons op voor hulp. Zie voor gedetailleerd instructies Opslag upgraden als u Premiere Rush in de Apple App Store, Samsung Galaxy Store of Google Play Store hebt gekocht.

Adobe

Betaald

Ga naar de portal voor accountbeheer van Adobe en stap over op een abonnement dat extra opslagruimte omvat. Zie Opslag upgraden met behulp van de portal voor accountbeheer van Adobe voor meer informatie over het veranderen van uw Premiere Rush-abonnement.

Opmerking:

Woont u in een land waarin de betalingen worden geregeld via Digital River, de e-commercepartner van Adobe, dan kunt u uw abonnement niet online wijzigen. Neem contact met ons op als je je lidmaatschap wilt wijzigen.

Opslag upgraden als u Premiere Rush in de Apple App Store, Samsung Galaxy Store of Google Play Store hebt gekocht

Als u Premiere Rush in de Apple App Store, Samsung Galaxy Store of Google Play Store hebt gekocht, kunt u extra opslag kopen op Adobe.com.

Wanneer u de opslaglimiet bijna hebt bereikt, ziet u een melding in de app waarin u wordt gevraagd de opslag te upgraden.

U kunt dan naar deze link gaan om uw opslag te upgraden. Voer uw e-mail-ID in op het scherm dat verschijnt en tik op Doorgaan om meer cloudopslag te kopen.

Upgrade na het ontvangen van een in-app-melding in uw Premiere Rush iOS-app
Upgrade na het ontvangen van een in-app-melding in uw Premiere Rush iOS-app

Opmerking:

Kunt u geen extra opslag kopen in uw land, neem dan contact met ons op om extra opslag te kopen.

Opmerking:

Uw Premiere Rush-abonnement wordt nog steeds gefactureerd via Apple, maar er wordt u maandelijks een bedrag in rekening gebracht door Adobe voor de opslag die u hebt gekocht. Neem contact met ons op als u vragen hebt over deze aankoop.

Opslag upgraden met behulp van de portal voor accountbeheer van Adobe

Wanneer u de opslaglimiet bijna hebt bereikt en Premiere Rush op de desktop gebruikt, ziet u een melding in de app waarin u wordt gevraagd de opslag te upgraden. Klik op Upgraden in de melding in de app om een abonnement met extra opslagruimte van Adobe aan te schaffen.

Als u Premiere Rush op mobiel gebruikt, gaat u naar de portal voor accountbeheer en upgradet u de opslag.

1. Ga in de portal voor accountbeheer naar Abonnementen > Abonnement beheren > Abonnement wijzigen.

U kunt hier uw abonnement upgraden naar:

• Een Premiere Rush-abonnement met extra opslag
    • Een Premiere Pro-abonnement (dat Premiere Rush omvat), met extra opslag, of
    • Een Creative Cloud-abonnement voor alle apps met extra opslag
    Opslag upgraden met behulp van de portal voor accountbeheer
    Opslag upgraden met behulp van de portal voor accountbeheer

2. Klik op de pijlen < en > om naar het gewenste abonnement te gaan.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Opslag een opslagoptie.

Upgradeopties voor opslag
    Upgradeopties voor opslag

4. Wijzig de factuurgegevens indien van toepassing.

Uw betalingsbedrag wordt automatisch bijgewerkt, afhankelijk van het abonnement en het type opslag.

5. Klik op Selecteren onderaan uw abonnement.

U wordt gevraagd om u aan te melden voor uw betalingsgegevens. Klik op Bevestigen om de betaling te bevestigen.

Zie Uw Creative Cloud-abonnement wijzigen voor meer informatie over het upgraden van een abonnement.

Opmerking:

Bent u een klant met Creative Cloud voor teams of Creative Cloud voor ondernemingen, en kunt u niet upgraden naar Premiere Rush, neem dan contact op met uw team- of ondernemingsbeheerder voor hulp.

Hoe beheer ik mijn cloudopslag?

Als u uw opslaglimiet hebt bereikt, kunt u uw opslag upgraden of de synchronisatie-instellingen voor oudere projecten wijzigen om ruimte vrij te maken.

1. Klik in het beginscherm van Premiere Rush op de knop ••• naast een van uw Premiere Rush-projecten die op dat apparaat zijn gemaakt.

Projectopties
    Projectopties

2. Selecteer Synchronisatie uitschakelen om het project uit Creative Cloud te verwijderen. Hiermee wordt het project ook van alle andere apparaten wordt verwijderd. U kunt synchronisatie op elk moment weer inschakelen.

Als u een project permanent uit Creative Cloud en van alle apparaten wilt verwijderen, klikt u op Overal verwijderen U kunt deze handeling niet ongedaan maken.