Lees hoe je overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van je huidige lidmaatschap wijzigt.

Je Adobe-lidmaatschap wijzigen

Je kunt je lidmaatschap wijzigen op je Adobe-accountpagina.

Meld je aan bij je Adobe-account.

Aanmelden bij je Adobe-account

Klik op Lidmaatschap beheren of Lidmaatschap weergeven voor het lidmaatschap dat je wilt wijzigen.

Selecteer Lidmaatschap beheren of Lidmaatschap weergeven

Zie je Lidmaatschap beheren of Lidmaatschap weergeven niet? Neem dan contact met ons op om je lidmaatschap te wijzigen.

Klik onder Lidmaatschap en betaling op Lidmaatschap wijzigen. Je kunt ook de gegevens van je huidige lidmaatschap bekijken.

Selecteer Lidmaatschap wijzigen

Kies het gewenste lidmaatschap. (Als je door de lijst met lidmaatschappen wilt bladeren, klik je op de pijl naar rechts.)

Kies het gewenste lidmaatschap

Kies je opslag en factureringsfrequentie. Klik op Selecteren.

Kies je opslag en factureringsfrequentie

Neem contact met ons op als je het lidmaatschap waarnaar je wilt overstappen niet ziet.

Lees de algemene voorwaarden op de bevestigingspagina en klik daarna op Bevestigen.

Klik op Bevestigen

Wat gebeurt er nadat je je lidmaatschap hebt gewijzigd?

Nadat je je lidmaatschap hebt gewijzigd:

• Het bestaande lidmaatschap wordt geannuleerd en je krijgt een terugbetaling.
  • Het nieuwe lidmaatschap gaat onmiddellijk in en er worden kosten in rekening gebracht voor het nieuwe lidmaatschap.
  • Je maandelijkse factuurdatum verandert in de datum waarop je het lidmaatschap wijzigt.
  • Voor jaarlidmaatschappen ligt de nieuwe verlengingsdatum één jaar na de datum waarop je het lidmaatschap wijzigt. Als je je lidmaatschap bijvoorbeeld wijzigt op 14 juni 2019, wordt het nieuwe lidmaatschap verlengd op 14 juni 2020.