Een document ondertekenen

Nu wordt het standaardproces uitgelegd voor het ondertekenen van documenten die via Adobe Sign naar u zijn verzonden.

Bekijk de video

Snelle stappen

Via e-mailkoppeling

1. Klik op de koppeling in de e-mail "Ondertekenen [documentnaam]".
  2. Klik in de velden en voer de gegevens in waarom wordt gevraagd.
  3. Klik in het handtekeningveld. Er wordt een pop-upvenster weergegeven.
  4. Typ uw naam in de sectie Naam boven aan het pop-upvenster. Controleer de gegenereerde handtekening of klik op het pictogram Tekenen en teken uw handtekening met de muis.
  5. Klik op Toepassen.
  6. Klik op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen.

Als u bent aangemeld bij Adobe Sign

1. Ga naar de pagina Beheren.
  2. Dubbelklik op een overeenkomst in de sectie Wachtend op ondertekening door mij.
  3. Klik in de velden en voer de gegevens in waarom wordt gevraagd.
  4. Klik in het handtekeningveld. Er wordt een pop-upvenster weergegeven.
  5. Typ uw naam in de sectie Naam boven aan het pop-upvenster. Controleer de gegenereerde handtekening of klik op het pictogram Tekenen en teken uw handtekening met de muis.
  6. Klik op Toepassen.
  7. Klik op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen.