Delegeren/vervangende ondertekenaar

Transacties via Mega Sign kunnen niet worden gedelegeerd aan een andere ondertekenaar. Als uw originele ontvanger niet de persoon is die het document moet ondertekenen, annuleer dan de individueel verzonden Mega Sign-transactie. Verzend vervolgens het document als een nieuwe transactie naar de nieuwe ondertekenaar.

Niet-bezorgde e-mail

Als de e-mail die naar een individuele ontvanger werd verzonden niet wordt bezorgd, controleer dan of u het e-mailadres juist hebt ingevoerd.

Als u het e-mailadres juist hebt ingevoerd, heeft de ontvanger verschillende opties om ervoor te zorgen dat e-mails van Adobe Sign wel worden bezorgd.

• Controleer de spammap.
  • Voeg 'echosign@echosign.com' toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
  • Als een hoge beveiligingsinstelling voor uw e-mail e-mails met actieve HTML-koppelingen blokkeert, maak die instelling dan minder streng.
  • Schakel filteren uit.

U kunt vervolgens een herinnering instellen voor die individuele transactie. Daardoor wordt er een tweede e-mail gestuurd waarin de ontvanger wordt verzocht om de transactie te ondertekenen. Als het probleem zich blijft voordoen, dient u een ondersteuningsaanvraag in met de details van het probleem en het onbereikbare e-mailadres.

Als het e-mailadres onjuist of verkeerd gespeld is, annuleert u de individueel verzonden Mega Sign-transactie en verzendt u het document vervolgens als een nieuwe transactie naar de nieuwe ondertekenaar.

Mislukte batch

Het komt vaak voor dat het e-mailadres waarmee de Mega Sign-transactie wordt verzonden ook in de adressenlijst staat. U kunt geen transacties verzenden en ontvangen met hetzelfde e-mailadres. Controleer uw adressenlijst en zorg dat het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden bij Adobe Sign niet in de lijst staat.

Als het probleem zich blijft voordoen, dient u een ondersteuningsaanvraag in met de details van het probleem. Voeg ook schermafbeeldingen van foutberichten en het CSV-bestand van de e-mail toe.