Een account maken

Lees hoe je een Adobe Stock-bijdragersaccount instelt.

Een account maken

Bekijk DEZE VIDEO waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een nieuw account maakt en een geldig belastingformulier verzendt.

1. Meld je aan: Ga naar de Contributor-portal en meld je aan met je Adobe ID.

Aanmelden op Adobe Stock

2. Als je geen Adobe ID hebt, moet je er eerst een registreren.

Registreren voor een Adobe ID als je er geen hebt

3. Fotolia-bijdragers synchroniseren hun account in deze stap

4. Klik op de knop 'Mijn eerste asset uploaden' en je bent klaar om aan de slag te gaan!

Opmerking:

Klik op de knop 'Mijn eerste asset uploaden', ongeacht of je klaar bent om iets te uploaden. Met deze stap wordt het aanmaken van een account afgerond.

5. Upload je belastingformulier op het tabblad Bijdrageraccount van de portal. Voor meer informatie klik je hier voor onze veelgestelde vragen over belastingen.