Gegevensverlies bij Team Projects (Bèta)

Wat is het gerapporteerde probleem?

Op 14 november zijn gegevens van de Team Projects-prerelease of -bètaversie van meer dan 40 dagen oud verwijderd.

Ik gebruik Team Projects (Bèta). Kan ik gegevens verliezen?

Team Projects die na 7 oktober 2017 niet meer in een clienttoepassing (Premiere Pro of After Effects) zijn bewerkt of aangepast, bevatten mogelijk niet langer reeksen, Team Projects-geschiedenis of andere projectinformatie.

Geldt dit voor Team Projects die zijn gemaakt met Team Projects 1.0?

Dit is niet van invloed op projecten die met Team Projects 1.0 zijn gemaakt.

Op welke regio's is dit van invloed?

Dit is mogelijk van invloed op veel van de Team Projects die tijdens de bètaperiode zijn gemaakt. De getroffen regio's zijn het Aziatisch-Pacifisch gebied, Europa en Noord-Amerika.

Is er een tussenoplossing voor dit probleem?

Aangezien Team Projects een kopie van uw project op uw computer opslaat, kunt u in de meeste gevallen verloren productiegegevens herstellen en deze opnieuw synchroniseren naar Team Projects.

Welke stappen moet ik ondernemen om mijn verloren gegevens te herstellen?

Gebruik de beschikbare hersteltool van Team Projects en volg de onderstaande stappen om uw verloren gegevens te herstellen.

Stappen om verloren gegevens te herstellen

1. Zet de computer aan waarop het Team Project is geopend.

2. Meld u aan met hetzelfde gebruikersprofiel als voor het Team Project.

Opmerking:

Als meerdere Creative Cloud-gebruikers (CC) bij dezelfde OS-account zijn aangemeld, herstelt de hersteltool alle Team Projects en worden de accountgegevens van de Creative Cloud-gebruikers verwijderd. Als verschillende OS-gebruikers één computer hebben gebruikt, moet de hersteltool voor elke OS-account worden uitgevoerd.

3. Download en start de hersteltool op uw computer.

4. Voor Windows:

1. Download de hersteltool.
    2. Pak het archief uit.
    3. Selecteer de map TeamProjectsRecovery en dubbelklik op TeamProjectsRecovery.exe.
  5. Voor macOS:

1. Download de hersteltool.
    2. Pak het archief uit.
    3. Selecteer de map TeamProjectsRecovery en dubbelklik op Team Projects herstellen.
    Voor Windows Voor macOS:
    Downloaden (2,42 MB) Downloaden (12,5 MB)
  6. Open de Team Projects-bestanden in (dezelfde versie van) Premiere Pro of After Effects.

7. Het duurt even voordat dit Team Project volledig met de Team Project-service is gesynchroniseerd. Nu kunt u de wijzigingen delen en andere deelnemers uitnodigingen.

Opmerking:

Het herstelde Team Project bevat alleen de laatst opgeslagen projectstatus die op de lokale computer is opgeslagen, en alleen voor de gebruiker die op dat moment was aangemeld. Het herstelt geen eerder gedeelde Team Projects-geschiedenis of andere niet-gedeelde wijzigingen die door andere gebruikers zijn aangebracht. De huidige gebruiker is de eigenaar van het herstelde Team Project. Nodig alle deelnemers die aan het project hebben meegewerkt opnieuw uit.