Feil P81 eller 81 oppstår når du installerer Adobe Acrobat DC

Problem

Når du prøver å installere Acrobat DC fra Creative Cloud-skrivebordsappen, får du en feil - «Et annet installasjonsprogram er i gang, som må være lukket før du installerer produktet. Lukk andre installasjonsprogrammer. (Feilkode: 81)

Feil P81 eller 81 oppstår når du installerer Acrobat DC

Løsning

Forsøk en av følgende trinn for å løse problemet:

Løsning 1: Lukk Adobe-prosessene og start datamaskinen på nytt

Lukk alle Adobe-prosessene og start datamaskinen på nytt. Prøv å installere Adobe Acrobat DC.
For mer informasjon, se Lukke prosesser eller programmer

Løsning 2: Endre navn på PDApp-mappen

Adobe Application Manager eller PDApp.exe er installert i PDApp-mappen. Når du prøver å installere eller oppdatere et hvilket som helst Adobe-program fra Creative Cloud skrivebordsappen, medfører det at denne prosessen kjører i bakgrunnen. Endre navn på mappen vil fremtvinge lukking av prosessen som kjører i bakgrunnen.

1. Lukk Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Gå til PDApp-mappen:

• macOS:
      /Brukere/<brukermappe>/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/OOBE/PDApp

• Windows:
      • 64-biters: \Programfiler (x86)\Vanlige filer\Adobe\OOBE\PDApp
      • 32-biters: \Programfiler\Vanlige filer\Adobe\OOBE\PDApp

3. Gi nytt navn til PDApp-mappen til PDApp-gammel.

Merk:

Hvis PDAPP-mappen ikke er synlig på den angitte plasseringen, endrer du systeminnstillingene slik at skjulte filer og mapper vises. For å aktivere innstillingen, se artiklene nedenfor:

4. Start Creative Cloud-skrivebordsappen og installer Adobe Acrobat DC.