Kan ikke se brukerens bibliotekfiler i macOS

Du trenger kanskje tilgang til innhold i Bibliotek-mappen for å feilsøke problemer med Adobe-programmene dine. Brukerens Bibliotek-mappe er som standard skjult i macOS. Bruk en av følgende metoder for å gjøre innholdet i brukerbiblioteket synlig.

Metode 1

I Finder holder du inne Alternativ-tasten når du bruker -menyen. Bibliotek vises under den gjeldende brukerens hjemmekatalog.

Gå-meny

Merk:

Når du har åpnet Bibliotek-mappen, kan du dra Bibliotek-ikonet fra toppen av vinduet til Dock, sidelinjen eller verktøylinjen, slik at den er lett tilgjengelig.

Metode 2

1. Velg Gå > Gå til mappe i Finder.

2. I dialogboksen Gå til mappe skriver du ~/Library

3. Klikk på .