Du vil kanskje behøve tilgang til innhold i bibliotekmappen for å feilsøke problemer med dine Adobe-programmer. Brukerens bibliotekmappe er skjult som standard i MAC OS X 10.7 og senere. Bruk en av følgende metoder til å gjøre innholdet i brukerbiblioteket synlig.

Metode 1

1. I Finder velger du Gå > Gå til mappe.

2. I dialogboksen Gå til mappe skriver du ~/Library

3. Klikk på .

Metode 2

Hold nede Alt-tasten (Tilvalg-tasten) samtidig som du bruker Gå-menyen. Brukerbiblioteksmappen er oppført under den gjeldende brukerens hjemmemappe.

Merk: Når du har åpnet bibliotekmappen, kan du dra bibliotekikonet fra toppen av vinduet til dokken, til sidelinjen eller til verktøylinjen for å ha den lett tilgjengelig.

Metode 3

Med denne metoden blir brukerbiblioteksmappen synlig permanent.

Merk:

Adobe anbefaler denne metoden bare for avanserte brukere.

1. Start terminal fra Macintosh HD > Prgramer > Verktøy.

2. I Terminal-vinduet skriver du inn følgende kommando og trykker returtasten:
    chflags nohidden ~/Library

3. Skriv inn systemadministratorpassordet hvis du blir bedt om det, og trykk returtasten.

Merk:

Bokstavene i systemadministratorpassordet vises ikke når du skriver dem inn.

4. Lukk Terminal. Bibliotekmappen er nå permanen synlig i Finner.

Tilleggsinformasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, forklaringer og ideer, kan du se 18 måter å vise ~/Library-mappen i Lion og Mountain Lion.