Du vil kanskje behøve tilgang til innhold i bibliotekmappen for å feilsøke problemer med dine Adobe-programmer. Brukerens bibliotekmappe er skjult som standard i MAC OS X 10.7 og senere. Bruk en av følgende metoder for å gjøre innholdet i brukerbiblioteket synlig.

Metode 1

1. I Finder velger du Gå > Gå til mappe.

2. I dialogboksen Gå til mappe skriver du ~/Library

3. Klikk på .

Metode 2

Hold nede Alt-tasten (Tilvalg-tasten) samtidig som du bruker Gå-menyen. Brukerens Bibliotek-mappe er oppført under den gjeldende brukerens Hjem-katalog.

Merk: Når du har åpnet bibliotekmappen, kan du dra bibliotekikonet fra toppen av vinduet til dokken, til sidelinjen eller til verktøylinjen for å ha den lett tilgjengelig.

Tilleggsinformasjon

Hvis du vil ha mer informasjon, forklaringer og ideer, kan du se 18 måter å vise ~/Bibliotek-mappen i Lion og Mountain Lion på.