Kan ikke se brukerens bibliotekfiler i macOS

Du vil kanskje behøve tilgang til innhold i bibliotekmappen for å feilsøke problemer med dine Adobe-programmer. Brukerens Bibliotek-mappe er som standard skjult i macOS. Bruk en av følgende metoder for å gjøre innholdet i brukerbiblioteket synlig.

Metode 1

I Finder, holder du tasten Alternativ nede når du bruker Start-menyen.Bibliotek vises under den gjeldende brukerens hjemmekatalog.

Start-meny

Merk:

Når du har åpnet Bibliotekmappen, kan du dra Bibliotek-ikonet fra toppen av vinduet til Dock, til sidelinjen eller til verktøylinjen for å ha den lett tilgjengelig.

Metode 2

1. I Finder velger du Gå > Gå til mappe.

2. I dialogboksen Gå til mappe skriver du ~/Library

3. Klikk på .