For å feilsøke problemer med Adobe-produktet som kjører i Windows, kan det hende du må se skjulte filer og mapper. Følg fremgangsmåten under for å vise skjule filer, mapper og filnavnutvidelser din versjon av Windows.

Windows 8.x og 10

1. I Windows 8.x, velg Skrivebord. I Windows 10, klikk på Start-knappen.

2. Åpne Kontrollpanelet.

3. Velg Mappealternativer under Utseende og personalisering.

4. Klikk på Alternativer-ikonet til høyre på båndet.

5. Velg Visnings-kategorien i Mappevalg-dialogboksen.

6. Velg Vis skjulte filer, mapper og stasjoner.

7. Fjern Skjul filforlengelser for kjente filtyper og klikk på OK.

Windows 7

1. Velg Start > Kontrollpanel.

2. I Kontrollpanel-dialogen dobbeltklikker du på Utseende og personalisering.

3. I Utseende og personalisering-dialogboksen dobbeltklikker du på Mappealternativer, eller klikker på Vis skjulte filer og mapper under Mappealternativer.

4. I Mappe-dialogen, sørg for at Vis skjulte filer og mapper er valgt.

5. Klikk på OK.

Windows Vista

1. I Windows Explorer, velg Organiser > Mappe- og søkealternativer.

2. Klikk på Visnings-kategorien i Mappevalg-dialogboksen.
  3. Velg Vis skjulte filer og mapper i Avanserte Innstillinger.

4. Fjern markering for Skjul filendelser for kjente filtyper.

5. Klikk på OK.

Adobe Captivate-demonstrasjonen under viser hvordan du viser skjulte filer, skjulte mapper og alle filnavnforlengelsene i Windows Vista. Du finner mer informasjon om hvordan du ser denne demoen i Vis Adobe Captivate-demoer i kunnskapsbasedokumenter.

Windows XP

1. I Windows Explorer, velg Verktøy > Mappevalg.

2. Klikk på Visnings-kategorien i Mappevalg-dialogboksen.
  3. Velg Vis skjulte filer og mapper i Avanserte Innstillinger.

4. Fjern markering for Skjul filendelser for kjente filtyper.

5. Klikk på OK.

Adobe Captivate-demonstrasjonen under viser hvordan du viser skjulte filer, skjulte mapper og alle filnavnforlengelsene i Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon om å vise denne demoen, kan du se Vis Adobe Captivate-demoer i kunnskapsbasedokumenter.