Skrive ut utvalgte sider

1. Åpne PDF-filen i Adobe Reader eller Acrobat.

2. Åpne Sider-kategorien til venstre i dokumentvinduet hvis den ikke allerede er åpen.
    I Acrobat X, velg Visning > Vis/skjul > Navigasjonsruter > Sideminiatyrer.
    I Acrobat 9 velger du Vis > Navigasjonspaneler > Sider.

velg Vis > Vis/skjul > Navigasjonsruter > Sideminiatyrer
  3. Trykk Ctrl-tasten og klikk (Windows) eller trykk Kommando-tasten og klikk (Mac OS) på miniatyrbildene av sidene du vil skrive ut.

Ctrl-klikk (Windows) eller Command-klikk (Mac OS) på sideminiatyrene
  4. Velg Fil > Skriv ut.

«Valgte sider» er uthevet i ruten Utskriftsområde på utskriftsdialogboksen.

5. Klikk OK eller Skriv ut.

Skrive ut bestemte sider

1. Velg Fil > Skriv ut.

2. Angi antall sider du vil skrive ut i ruten Utskriftsområde på utskriftsdialogboksen. Hvis du vil skrive ut sider som står i rekkefølge, bruker du en bindestrek. Sett komma mellom hver side eller hvert sett av sider (f.eks. "4, 7, 15-34, 56").

angi antall sider du vil skrive ut
    Enkeltsider og sideserier angitt i delen Utskriftsområde i dialogboksen Skriv ut.

3. Klikk OK eller Skriv ut.