Finn løsninger på feil knyttet til aktiveringsgrense nådd.

Problem

Når du starter en Creative Cloud- eller Document Cloud-app, får du en feilmelding om at påloggingen mislyktes, grense er nådd eller at maksimum antall aktiveringer er nådd.

Har du et problem med Acrobat DC? Hvis du har et abonnement på Acrobat DC følger du løsningene her for å logge av på andre datamaskiner. Hvis du kjøpte Acrobat DC som et frittstående program (uten abonnement) følger du løsningene i «Aktiveringsgrense nådd» eller «Pålogging mislyktes».

Har du ikke tilgang til den gamle datamaskinen? Hvis du ikke har tilgang til den forrige datamaskinen din (hvis du for eksempel reformaterte harddisken eller avinstallerte appen uten å deaktivere den), trenger du ikke å bekymre deg. Følg trinnene under Logge av alle datamaskiner eller Logg av fra kontosiden.

Har du et annet problem? Hvis du har et annet aktiverings- eller påloggingsproblem, se Feilsøke aktiveringsfeil for Creative Cloud.

Aktiveringsgrense nådd

Disse feilene oppstår hvis du prøver å bruke appen på mer enn to datamaskiner. Med et Adobe Creative Cloud-medlemskap kan du bruke appene på to datamaskiner. For å bruke appene på en tredje datamaskin må du logge av appen på en av de første to datamaskinene. Når du logger av, deaktiveres alle installerte Creative Cloud-apper og -tjenester knyttet til Adobe ID-en din på den datamaskinen.

For å løse problemet og samtidig fortsette å bruke appen på den aktuelle datamaskinen kan du prøve følgende løsninger.

Logge av alle datamaskiner

Med dette alternativet kan du logge av appen på alle andre datamaskiner. Du kan fjernstyre dette valget uten at du nødvendigvis har tilgang til de andre datamaskinene. Det er et bra alternativ dersom du har mistet den andre datamaskinen eller om du avinstallerte appen uten å logge av først.

1. Koble til Internett.

2. Velg Logg meg av de andre datamaskinene slik at jeg kan logge meg på her i dialogboksen som vises når du prøver å logge på.

3. Klikk på Fortsett.

4. Skriv inn Adobe ID og passord hvis du blir bedt om det.

Logge av én datamaskin

Med dette alternativet kan du logge av appen manuelt fra en av de andre datamaskinene. Du trenger tilgang til datamaskinen, Internett og appen på den andre datamaskinen for å bruke dette alternativet.

1. Koble til Internett og start programmet på den andre datamaskinen.

2. Velg Hjelp > Logg av.

Du finner flere detaljer i Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-apper.

3. På den aktuelle datamaskinen, velger du Jeg logget av på en datamaskin for å logge på her i dialogboksen som dukket opp da du forsøkte å logge på.

4. Klikk på Fortsett.

Logg av fra kontosiden

Med dette alternativet kan du logge av ved å deaktivere fra kontosiden din på adobe.com.

Merk:

Dette alternativet er ikke tilgjengelig for Lightroom 6 eller Acrobat DC dersom du kjøpte appen som et frittstående produkt (uten abonnement). Det er imidlertid tilgjengelig for enkle appmedlemskap.

1. Få tilgang til Adobe ID-kontoen på nett, og logg på med din Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

Siden Adobe-konto åpnes.

Merk:

Adobe ID-en er e-postadressen du brukte den første gangen du kjøpte et medlemskap, en app eller en tjeneste fra Adobe.

2. Klikk på Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Klikk på fanen Abonnementer
  3. Klikk på Administrer abonnement under Mine abonnementer.

Klikk på Administrer abonnement
  4. Deaktiver enheten i delen Aktiverte enheter (nederst på siden).

Ser skjermen forskjellig ut?

Hvis du har et Creative Cloud-abonnement for arbeidsgrupper eller bor i et land som betjenes av Digital River, ser siden Administrer abonnement forskjellig ut og har ulike alternativer. Hvis du ikke ser delen Aktiverte enheter etter at du har klikket på Administrere abonnement, bruker du en av de andre metodene beskrevet ovenfor, for å logge av Creative Cloud-appene dine.