Komme i gang med kontoen

Hva er Adobe Send & Track?

Send og spor er en Adobe Document Cloud-tjeneste. Bruk Send og spor til for å sende filer som koblinger, spore filene du sender til bestemte personer og få bekreftelseskvitteringer når andre viser filene. Når du bruker Send og spor for å sende filer, behøver du ikke bekymre deg for e-postklienter som avviser store filer. Du kan også bruke den til å spore det du har sendt i stedet for å være avhengig av sporing av ekspresslevering eller e-postsystemet som lagringssystem.

Hvordan får jeg tilgang til Adobe Send & Track?

Du får tilgang til Adobe Send & Track fra forskjellige steder.

Hva koster Adobe Send & Track?

Gå til siden Send og spor-prising for å finne detaljer.

Hva er systemkravene for Adobe Send og spor?

Les systemkravene for å finne informasjon om konfigurasjoner som støttes.

Fungerer Send og spor med mobile enheter?

Send og spor fungerer med Adobe Document Cloud-tjenester, og når du logger på kontoen din med en nettleser på mobile enheter, kan du se Send og spor som et av alternativene. Den mobile opplevelsen er optimalisert for nettbrett, og hvis du du sender fra telefonen, kan det hende hele siden ikke får plass på skjermen.

Den gratis Acrobat Reader-appen for mobile enheter for iOS- og Android-enheter, lar deg også sende filer til andre raskt og enkelt, men du må fremdeles bruke nettleseren for å spore filer ved hjelp av den nettdashboardet.

Hvilke språk er Adobe Send og spor tilgjengelig på?

Send og spor er tilgjengelig på engelsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, portugisisk (brasiliansk), spansk og svensk.

Hvilke Adobe-tilbud omfatter Adobe Send & Track-funksjonalitet?

Du kan abonnere på Adobe Send & Track frittstående eller få det når du abonnerer på følgende tilbud:

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud Alle applikasjoner, for team eller for bedrifter

Hvilken kundestøtte er tilgjengelig for Adobe Send og spor?

Teknisk kundestøtte leveres via nettbasert produkthjelp, kunnskapsbaseartikler og sensurerte fora. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Hjelp og støtte. Brukere som har et betalt Adobe Send & Track-abonnement, kan også kontakte kundestøtte via chat eller telefon for personlig hjelp med kontoadministrasjonen, for eksempel registrering, pålogging, avbestillinger eller tilbakebetalinger. Kundestøtterepresentanter er tilgjengelig døgnet rundt.

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er sikkerhetspraksis dypt integrert i den interne kulturen, programvareutvikling og prosessene for tjenestedrift. Uansett om det er relatert til identitetsbehandling, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet bruker Adobe Document Cloud ledende sikkerhetspraksis for å beskytte dokumenter, data og personlig identifiserbar informasjon i den grad det er mulig. Hvis du vil ha mer informasjon om vår sikkerhetspraksis, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet i Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se sidene for sikkerhet hos Adobe på adobe.com.

Registrere seg / logge på

Hvordan kjøper jeg Adobe Send & Track?

Du kan kjøpe et abonnement på Adobe Send & Track gjennom Adobe Store.

Hvordan logger jeg på Adobe Send & Track?

Gå til https://cloud.acrobat.com, og skriv inn brukernavn og passord for din Adobe ID.

Jeg har glemt passordet. Hvordan tilbakestiller jeg det?

Du kan tilbakestille passordet ved å klikke Problemer med å logge på? på påloggingssiden for Adobe Send & Track. Sjekk e-postkontoen din for en melding med instruksjoner for hvordan du tilbakestiller passordet.

Jeg har ikke mottatt en e-postadressevalidering

Når du bekrefter e-postadressen og tilbakestiller passordet, blir det sendt meldinger til e-postadressen din. Disse e-postmeldingene kan av og til havne i spam- eller søppelpostmappen. Kontroller disse mappene først. Hvis du fremdeles ikke har mottatt noen melding fra Adobe, kontakter du Adobes tekniske kundestøtte.

Arbeide med Adobe Send & Track

Hvilke filformater støtter Adobe Send & Track?

Send og spor støtter et sort antall filformater, herunder Adobe Creative Suite-filformater, ZIP-filer og Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer. Send og spor støtter også mange lyd- og videoformater.

Det er imidlertid noen filtyper som ikke kan deles med Send og spor.

Utelatte filtyper er:

• Skriftformater (for eksempel TTF, DFONT, OTF)
  • Arkivformater (TGZ, RAR 7Z, SIT, JAR, WAR, CAB)
  • Systemfiler og kjørbare filer (EXE, DLL, JS, VB, BAT, CMD, COM, CPL, SH, CSH, TCSH, KSH, BASH, ZSH, INF, HTA, HLP, INS, ISP, VB, JSE, LNK, MS, PIF, SCR, SHS, WS)
  • Webfiler (CHM, CRT)
  • Databasefiler (MDB)
  • Rasterbildefiler (PCD, SCT)

Hvilke kilder kan jeg sende filer fra?

Send og spor lar deg sende filer som er lagret på datamaskinen eller filer som du allerede har lastet opp til Adobe Document Cloud. Du kan klikke her hvis du ønsker informasjon om hvordan du lagrer dokumenter med Adobe Document Cloud.

Må jeg dele med én bestemt person, eller kan jeg dele med mange samtidig?

Du har to alternativer for deling av filer:

• Du kan sende en e-postmelding til en bestemt person eller flere personer, og dette gir dem tilgang til filen.
  • Du kan dele en anonym kobling som du kan publisere slik du vil (du kan også sende koblingen via e-post til noen få personer hvis du foretrekker det). En anonym kobling inneholder ingen personlige opplysninger som kan spores eller vises.

Hvordan kan andre få tilgang til filene jeg sender til dem?

Når du sender filer til andre, mottar de et e-postvarsel om at filene er tilgjengelige for dem. Når de klikker koblingen i e-postmeldingen, blir de omdirigert til siden der de kan forhåndsvise filen (i de fleste tilfelle*) og laste den ned. De kan gå gjennom denne prosessen på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.

*Forhåndsvisning fungerer for bestemte filtyper, for eksempel PDF-filer, grafikk og Microsoft Office-filer, men ikke andre, for eksempel videofiler eller ZIP-filer.

Hvordan kan jeg se alle filene jeg har sendt?

Når du er logget på kontoen din, kan du enkelt finne filene du har sendt.

• Hvis du arbeider i en nettleser, klikker du på Filer-fanen og deretter på Sendte filer.
  • Hvis du arbeider i Acrobat Reader DC eller Acrobat DC, klikker du på Hjem-fanen og deretter på Sendt.

Du kan deretter klikke transaksjonen for mer informasjon og alle sporingsdataene for filen.

Hvilke typer informasjon holder Adobe Send & Track oversikt over?

Send og spor viser forskjellige typer informasjon om en sendt fil:

• Når filen ble sendt.
  • Hvem den ble sendt til (viser navnet på vedkommende som det ble sendt en personlig invitasjon til, eller anonym hvis du delte en anonym kobling).
  • Hvor ofte en mottaker forhåndsviste en fil sendt via en personlig invitasjon.
  • Når hver enkelt mottaker forhåndsviste den.

Kan jeg kontrollere hvem som viste filen?

Når du sender en personlig invitasjon til bestemte personer, sporer Send og spor når disse personene forhåndsviser eller laster ned filen. Hvis du deler en anonym kobling, sporer imidlertid ikke Send og spor forhåndsvisninger eller nedlastinger av filen. Du vil bare se totalt antall forhåndsvisninger eller nedlastinger.