Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Acrobat?

Last ned Acrobat direkte fra Acrobat-nettsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For installasjonsinstruksjoner, se Laste ned og installere et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Hvorfor vil ikke Acrobat laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer for Acrobat.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Acrobat?

Ja! Last ned en prøveversjon av Acrobat fra Acrobat-nettsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, ser du Last ned og installer Adobe Acrobat Pro DC-prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Acrobat på en annen datamaskin?

Du kan installere Acrobat på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først logge av en av de to andre maskinene. Velg Hjelp > Logg på/logg av. For å finne ut mer, se Aktivere og deaktivere Adobe-produkter.

Vanlige problemer

Hva følger med Document Cloud?

Document Cloud inkluderer Acrobat og Adobe Signer, i tillegg til web- og mobilapper. Med mobilappen Acrobat Reader kan du opprette, redigere, kommentere og signere PDF-filer direkte på telefonen eller nettbrettet. Med webappene for Document Cloud kan du jobbe med PDF-filene og administrere e-signaturer fra en nettleser på enhver datamaskin. Du finner flere detaljer i ofte stilte spørsmål om Adobe Document Cloud.

Hvor er filene mine?

I Acrobat eller Reader velger du Hjem > Document Cloud. Du har også tilgang til filene på nettet og kan benytte deg av andre Document Cloud-verktøy. Gå til https://documents.adobe.com. Logg på med Adobe-ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.For å finne ut mer, kan du se Hvor er filene mine?

Kan jeg bruke Acrobat på nettet?

Bruke Document Cloud-nettstedet for å få tilgang til mange av dine favorittverktøy fra Acrobat på nettet. Opprett, organiser, del og lagre dine PDF-filer.Finn ut hvordan i lærevideoen Jobbe med PDF-filer på nettet.

Hvordan sender jeg en fil til signering.

Kom i gang med Adobe Signer. Konfigurer brukerkontoen din og finn ut hvordan du kan sende dokumenter til signering.

Kan jeg redigere en skannet side eller sende den til MS Word?

Finn ut hvordan du konverterer et skannet dokument til en redigerbar PDF-fil med ett enkelt trinn.Med webverktøyet Eksporter PDF kan du eksportere en skannet PDF-fil direkte til en Word-, Excel- eller RTF-fil. Se Bruke ORC i Adobe Eksporter PDF

PDF-problemer

Jeg oppgraderte nettopp. Hvor er alle kommandoene?

Bli kjent med Acrobat DC-grensesnittet. Finn ut hvordan Acrobat-verktøysenteret gjør det enkelt for deg å finne rett verktøy og fullføre nesten alle oppgaver med dine PDF-filer.

Hvorfor skrives ikke PDF-filen ut?

Følg trinnene i denne artikkelen for å feilsøke PDF-utskriftsproblemer.

Hvorfor vil ikke PDF-filen åpnes?

Mange faktorer kan forhindre åpning av en PDF-fil. For å få kjernen av problemet, se Kan ikke åpne PDF-filer.

Hvorfor kan jeg ikke vise en PDF-fil på nettet?

For å løse de vanligste problemene med PDF-visning følg trinnene iFeilsøk visning av PDF-filer på netter.

Hvorfor vises ikke PDF-filer riktig på nettet?

Mange nettlesere, som Chrome, Firefox og Safari, bruker nå sitt eget PDF-visningsprogram istedenfor Adobe PDF-pluginmodulen. For best resultater, konfigurer nettleseren til å bruke Adobe PDF-pluginen til å åpne PDF-filer.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt?