Bruk Organiser sider til å rotere, flytte, slette eller omnummerere sider i en PDF-fil.

Fremgangsmåte for å organisere sider i en PDF-fil:

1. Logg deg på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Klikk på Organiser sider under Hurtigstart.

Velg Organiser sider
  3. Gjør ett av følgende for å velge filene du vil organisere, og klikk deretter på Fortsett:

• Velg filer fra Nylige- eller Filer-listen.
    • Du kan også legge inn filer fra datamaskinen eller dra og slippe filer i området som er uthevet.
    Velge en fil fra Nylige-listen
    Velge en fil på datamaskinen

4. Hvis du skal velge flere filer, klikker du på Legg til filer og velger de ønskede filene fra Nylige- eller Filer-listen, eller på datamaskinen, og klikker deretter på Fortsett.

Legge til flere filer
  5. Du kan utføre hvilke som helst av disse handlingene på sidene:

• Dra sidene for å endre rekkefølgen på dem.
    • Hold musepekeren mellom to sider for å få mulighet til å sette inn en PDF-fil mellom sidene.
      Klikk på og velg den ønskede filen fra Nylige- eller Filer-listen, eller på datamaskinen, og klikk deretter på Fortsett.
    • Hold musepekeren over siden for å få mulighet til å
      • rotere siden med klokken, eller mot klokken.
      • slette siden.
    Legge til sider mellom to sider
    Legge til sider mellom to sider
    Hold musepekeren over siden for å få alternativer
    Hold musepekeren over siden for å få mulighet til å rotere eller slette en side

6. Angi et navn for den organiserte PDF-filen, og klikk deretter på Organiser.

Lagre den organiserte PDF-filen
  7. PDF-filen er organisert og er klar til å lastes ned. Klikk på Last ned-ikonet for å lagre filen på datamaskinen eller enheten din.

Last ned den organiserte PDF-filen

En kopi av den organiserte PDF-filen blir også lagret på Adobe Document Cloud-kontoen. Nylige-listen nederst på siden viser alle filene du har organisert i det siste. Alternativt kan du klikke på Filer i sidefeltet på Adobe Document Cloud-startsiden for å få en oversikt over filene.