Ordne sidene i en PDF-fil på nettet

Du kan raskt rotere, flytte, slette eller omnummerere sider i en PDF-fil på nettet med Organiser sider-verktøyet.

Organisere sider i en PDF-fil

1. Logg deg på Acrobat Web på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Klikk på Rediger > Organiser sider på den øverste navigasjonslinjen.

Velg Ordne sider

3. Gjør ett av følgende for å velge filene du vil ordne, og klikk deretter på Fortsett:

• Velg filer fra Nylige- eller Filer-listen.
    • Legg til filer fra datamaskinen eller dra og slipp filer i området som er uthevet.
    • Du kan også dra og slippe filer til Organiser sider-verktøyet på Rediger-siden.
    Velge en fil fra Nylige- eller Dokumenter-listen

Velge en fil på datamaskinen

4. Hvis du skal velge flere filer, klikker du på Sett inn og velger de ønskede filene fra Nylige- eller Filer-listen eller fra datamaskinen, og klikker deretter på Fortsett.

Legge til flere filer

5. Du kan utføre hvilke som helst av disse handlingene på sidene:

• Dra sidene for å endre rekkefølgen på dem.
    • Hold musepekeren mellom to sider for å få mulighet til å sette inn en PDF-fil mellom sidene.
      Klikk på (+) og velg den ønskede filen fra Nylige- eller Filer-listen, eller fra datamaskinen, og klikk deretter på Fortsett.
    • Hold musepekeren over siden for å få mulighet til å
      • rotere siden med klokken, eller mot klokken.
      • slette siden.
    Hold musepekeren over siden for å få alternativer
    Hold musepekeren over siden for å få mulighet til å rotere eller slette en side

Legge til sider mellom to sider
    Legge til sider mellom to sider

6. Angi et navn for den organiserte PDF-filen, og klikk deretter på Organiser.

Lagre den organiserte PDF-filen

7. PDF-filen er organisert og er klar til å lastes ned. Klikk på Last ned-ikonet for å lagre filen på datamaskinen eller enheten din.

Last ned den organiserte PDF-filen

En kopi av den organiserte PDF-filen blir også lagret på Adobe Document Cloud-kontoen. Nylige-delen nederst på hjemmesiden viser alle filene du har organisert i det siste. Du kan også se listen over alle filer ved å klikke på Dokumenter på den øverste menylinjen.